LG G Vista, un geamăn mai slab al lui LG G3

, 11 Iul, 14:11

LG adoptă tactica vecinilor de la Samsung și vrea să lanseze telefoane pentru aproape toate categoriile. LG G Vista va fi telefonul cu ecran mare, dar specificații tehnice mai modeste. 
lg-g-vista-leak
Pentru cine este LG G Vista? În primul rând petru cei care nu au toți banii disponibili pentru un LG G3, dar care vor să păstreze un ecran foarte mare.

Potrivit contului de Twitter @evleaks, LG G Vista va fi identic cu LG G3, dar cararacteristicile tehnice vor fi înjumătățite. Ecranul va avea 5,7 inci, dar va fi doar 720p.

Citiți review-ul nostru la regele Android, LG G3. 

De asemenea, Android-ul va fi 4.2, procesorul Snapdragon 400, memoria RAM ajunge la 1,5 GB, iar camerele foto sunt de 8 și 1,3 megapixeli. Capacitatea de stocare este de 8 GB, iar bateria nu dezamăgește, având 3.200 de miliamperi.

Momentan nu sunt mai multe detalii despre LG G Vista, dar el se adresează zonei medii a pieței, unde ar putea fi mai mulți clienți. Deși ecranul și performanțele nu se compară cu LG G3, măcar forma este aceeași.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail