LG G3S, varianta dual SIM, mini, a lui LG G3

LG G3S, varianta dual SIM, mini, a lui LG G3

LG G3 Mini își face rapid apariția, sub forma unor schițe ale dispozitivului și se pare că va dispune de capabilități Dual SIM.

LG G3S Beat Mini

Desigur, e vorba de un zvon, nimic mai mult, zvon care vine din nou de la @evleaks. Probabil nu este dispozitivul care se va îndrepta către piața din Europa, însă varianta cu un singur slot de SIM a acestuia și-ar putea găsi locul în oferta operatorilor în curând. Modelul LG G3 este conceput totuși pentru piața din Ukraina, având în vedere imaginea cu manualul de utilizare al acestuia. Schița care a apărut online acum câteva ore nu ne spune prea mult despre acest model, nimic despre specificațiile acestuia sau despre câte din funcțiile lui LG G3 împrumută.

LG G3S ar trebui să dețină o serie din specificațiile lui LG G3, la o scară mai redusă. Se presupune că va folosi o rezoluție de minim 1280×720 pixeli, un procesor quad-core la o frecvență mai mică, probabil 1.2 GHz, și nu se știe mai nimic despre camera foto a acestuia și despre focalizarea laser. Prezența capabilității Dual SIM indică faptul că este un dispozitiv mid-range, însă, momentan, până la o serie de declarații oficiale, acestea sunt doar supoziții, ce trebuie tratate ca atare.

LG G3S