LG G3 e disponibil în România. Cât costă și unde găsești cea mai bună versiune

LG G3 e disponibil în România. Cât costă și unde găsești cea mai bună versiune

LG G3 a fost lansat oficial în România în urmă cu o săptămână. Din 15 iulie va fi disponibil și în retail și la operatori. Iată ce versiune ar trebui să cauți, dacă vrei ce este mai bun.

Hans-on-LG-G3-Review-630x450

LG România informează, printr-un comunicat remis „Playtech“, că G3 va fi disponibil la un preț recomandat de 2.700 de lei și în nuanțele de culoare negru, alb și auriu. Înainte de anunțul oficial din partea LG, MarketOnline a trimis un comunicat de presă în care afirma că are în premieră G3 de 32GB. Asta înseamnă că are și versiune cu 3GB de memorie RAM. Pentru aproape 2.600 de lei poți cumpăra de la ei cel mai puternic smartphone LG.

LG G3 are un ecran de 5,5 inci Quad HD, o rezoluție de patru ori mai mare decât cea a unui ecran HD și aproape de două ori mai mare față de cea a unuia full HD. Camera are 13 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii și un sistem inovator de focalizare cu un fascicul laser.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/LG G3/”/]

LG mai laudă la telefonul său dotări precum Smart Notice, care oferă sugestii și recomandări bazate pe comportamentul de utilizare a smartphone-ului, informații în timp real și notificări, chiar înainte ca utilizatorul să le ceară; Smart Security, care cuprinde o suită de caracteristici de securitate, inclusiv pe cele patentate LG, Knock Code, Content Lock și Kill Switch, pentru ștergerea telefonului de la distanță.

LG G3 – Regele [REVIEW]

Cel mai mic preț la care am găsit LG G3 de 16GB este de puțin peste 2.500 de lei, folosind un comparator de prețuri. S-ar putea să fie disponibil și la prețuri mai scăzute din 15 iulie, când va intra și la operatori. Urmând tiparul LG G2 de anul trecut, e de așteptat ca în cele două luni până la noul iPhone costul să scadă destul de repede.

Citește și: