20 dec. 2014 | 13:37

Lenovo va rezolva problemele legate de autonomia bateriei odată cu lansarea următorului telefon

ACTUALITATE
Lenovo va rezolva problemele legate de autonomia bateriei odată cu lansarea următorului telefon

Au apărut recent noi zvonuri legate de un nou telefon Lenovo care va avea un preț accesibil și o autonomie a bateriei foarte bună.

Lenovo Vibe X2-1352

Autonomia bateriei este una dintre cele mai mari probleme cu care încă se mai confruntă producătorii de smartphone-uri. Conform unor informații obținute de cei de la GizmoChina, cei de la Lenovo vor să rezolve acest lucru combinând specificații mai slabe cu o baterie foarte bună de 4000 mAh. Noul model poartă indicativul P70t și ar urma să aibă o autonomie superioară oricărui alt telefon lansat în trecut de compania chinezească. Mai exact, bateria va rezista aproximativ 15 ore cu ecranul pornit și 46 de zile în modul stand-by.

Din punct de vedere al designului, telefonul este unul elegant, spatele fiind dintr-un material care imită pielea, iar marginile relativ ascuțite ca și modelele precedente. Acesta va avea o grosime de doar 8,9 milimetri și va fi disponibil în variantele albă și neagră.

Lenovo Vibe X2-1350

Specificațiile îl încadrează în categoria dispozitivelor mid-range. Lenovo P70t are un ecran HD de 5 inci care ascunde dedesubt un procesor MediaTek pe 64 de biți, 1GB RAM și 8GB pentru stocare datelor. Acestora li se mai pot adăuga alți 128 prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Camera foto de pe spate are 13 megapixeli, iar cea de pe față are 5.

Pe lângă bateria impresionantă de 4000 mAh, cei de la Lenovo au implementat o tehnologie care vă permite să vorbiți încă 6 ore la telefon în urma unei încărcări de doar 15 minute. Nu se știu încă foarte multe despre disponibilitate și preț, dar telefonul ar urma să fie lansat în viitorul apropiat.