Lenovo K3 Music Lemon este un nou smartphone din gama „ieftin şi bun“

Lenovo K3 Music Lemon este un nou smartphone din gama „ieftin şi bun“

Ca mulţi alţi producători, cei de la vor să aibă produse pentru fiecare segment de piaţă, iar Lenovo K3 Music Lemon este o dovadă a acestui fapt.

lenovo_k3_music_lemon_01

Cei de la Lenovo au lansat zilele trecute , deşi momentan nu ştie dacă acest model va depăşi graniţele ţărilor asiatice când vine vorba de disponibilitate. Într-o perioadă în care cei de la Lenovo şi-au consacrat deja o poziţie pe piaţa telefoanelor şi tabletelor cu un raport preţ/performanţă atrăgător, chinezii au decis să facă public un smartphone entry-level.

Acesta este cel mai recent gadget de acest gen al companiei şi va fi disponibil din start la un preţ de aproximativ 100 de dolari. Ca în cazul multor aparate din aceeaşi gamă de preţ, magia din spatele Lenovo K3 Music Lemon se află în primul rând în accesibilitate şi abia apoi în dotări. Dispozitivul din imaginea de mai sus este construit în jurul unui quad core cu o viteză de tact maximă de 1,4GHz Qualcomm Snapdragon 410. Tot la capitolul dotări vor intra 1GB de memorie RAM şi conectivitatea 4G LTE.

Display-ul folosit va avea o diagonală de 5 inci cu o rezoluţie 1.280 x 720 pixeli. Partea de captură va fi asigurată de o cameră principală de 8 megapixeli şi o a doua de 2 megapixeli. Autonomia va fi asigurată de o baterie de 2.300 mAh, pe când cipul audio peste medie, cu numele de Waves MaxxAudio, va face o treabă foarte bună în a justifica termenul Music din titlu. Rămâne acum să vedem cât de mari vor fi eforturile producătorului pentru a comercializa acest model în diverse colţuri ale mapamondului.