Lenovo Yoga 3 11 este cel mai nou gadget din gama premium a chinezilor

Lenovo Yoga 3 11 este cel mai nou gadget din gama premium a chinezilor

Deşi se vinde oricum foarte bine, cei de la Lenovo, prin intermediul ipoteticului Lenovo Yoga 3 11 vor să-şi diversifice portofoliul de hibride.

Lenovo Yoga 3 11

De câteva zile au început să apară zvonuri referitoare la un nou hibrid marca . Acesta va purta numele de Yoga 3 11 şi va fi caracterizat prin aceeaşi abilitate de a se transforma în câteva secunde din notebook în tabletă sau display pentru vizionări extinse de conţinut multimedia. Exceptând designul specific seriei Yoga, gadgetul va fi caracterizat printr-o diagonală mai mică de 11,6 inci. În rest, vorbim de aproape acelaşi pachet de specificaţii hardware incorporat în fratele său mai mare, Yoga 3 Pro.

Cu toate că nu există momentan un comunicat oficial pe marginea dispozitivului, acesta a trecut deja pe la autoritatea de certificare a SUA, FCC şi, intenţionat sau nu, se regăseşte în mai multe magazine online. Până şi captura de mai jos a fost preluată de pe pagina Lenovo Germania, context în care, ca şi imagine descriptivă, era folosită una fără nici o legătură cu ideea de Lenovo Yoga.

În rest, pe lângă un display Full HD de tip IPS cu diagonala de 11,6 inci, vorbim de un procesor Intel Core M la 2GHz, 4GB RAM şi un SSD de 128 de GB. Aceasta fiind configuraţia implicită, puteţi percepe preţul de 600 de euro de sub ea ca fiind de start. În funcţie de dotări, se vehiculează un preţ de 1000 de euro pentru acelaşi notebook cu o configuraţie mult mai atrăgătoare.

lenovo-yoga-3-11-de