Lenovo ar putea lansa un telefon similar iPhone 6

Lenovo ar putea lansa un telefon similar iPhone 6

Deşi ne-am obişnuit să vedem clone de telefoane de la companii mai puţin cunoscute, Lenovo s-ar putea să lucreze la un telefon similar iPhone 6.

lenovo-sisley iphone 6

De câteva zile au început să circule online, pe reţelele sociale chinezeşti, mai multe imagini cu un smartphone Lenovo care nu a fost încă lansat. Deşi este greu de apreciat dacă este un dispozitiv real sau doar o joacă în Photoshop, nu este deloc exclus ca Lenovo Sisley să ajungă în curând în lumina reflectoarelor.

Nu este nici prima şi nici ultima oară când vorbim de o clonă de iPhone, rareori s-a întâmplat însă ca aceasta să vină de la o companie atât de mare precum . Anul acesta s-ar putea să reprezinte excepţia de la regulă, situaţie care s-ar reflecta într-un gadget cu numele de Sisley. Acesta a fost postat recent pe Weibo, alternativa chinezească la Twitter, şi nu a durat mult până a ajuns pe PhoneArena şi alte website-uri de specialitate.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, designul curbat combinat cu difuzoarele ascunse în spatele unui grilaj identic cu cel de la iPhone, în cazul în care s-ar reflecta într-un telefon adevărat, nu reprezintă un subiect . În plus, nu este deloc exclus ca Apple să iniţieze un proces împotriva gigantului Chinez dacă acest aparat va ajunge pe piaţă.

Până aflăm dacă acest Lenovo e real, iPhone 6 e deja pe piață și prețurile vor începe să scadă odată ce ajunge la operatori.

lenovo sisley ip6

Citește și: