GooPhone i5S: Clona iPhone 5S auriu… cu Android [+VIDEO]

GooPhone i5S: Clona iPhone 5S auriu... cu Android [+VIDEO]

GooPhone i5S nu este primul smartphone al celor de la , dar este cel mai apropiat de ceea ce ofera Apple.

goophone i5s iphone 5s clona android

Inainte de orice, iDevice-urile celor de la Apple au stat la baza unui numar foarte mare de clone, ieftine, mai reusite sau mai putin reusite. Noul GooPhone i5s a avut drept model varianta aurie iPhone 5S. Fiind unul dintre cele mai populare terminale ale gigantului din Cupertino la ora actuala, exact acel model a inspirat probabil realizarea dispozitivului din clipul de mai jos si imaginea de mai sus.

Noul Gold este un smartphone ce imita fara nici un fel de rusine foarte multe trasaturi ale celui mai recent telefon iesit din laboratoarele de cercetare ale companiei lui Tim Cook. Totul incepe cu dimensiuni si greutate identice cu cele ale aparatului original. Diferentele majore tin de ecran, de configuratia hardware interna si de pretul rupt din realitate de doar 200 de dolari la liber.

Vizavi de configuratie, smartphone-ul chinezilor este construit in jurul unui panou de 4 inci cu o rezolutie neobisnuita de 540 x 960 de pixeli. Camera de pe spate este de 5 megapixeli cu LED Flash, iar pe fata avem o camera de 2 megapixeli. Procesorul folosit in ecuatie este un MediaTek MT6572 dual core tactat la 1GHz si ajutat de 1GB de memorie RAM. Cantitatea de memorie interna este egala cu 16GB, bateria este 1500 mAh, iar sistemul de operare este un Android 4.2 personalizat la maxim pentru a semana cat se poate de bine cu iOS-ul celor de la Apple.

Daca nu v-ati convins de ce nu trebuie sa cumparati acest telefon, urmariti cu atentie clipul de mai jos si va veti da seama ca nu este pentru voi. Daca nu din alt motiv, macar pentru a evita glumele celor care isi vor da seama cu usurinta ca folositi in loc de telefon o clona de origine dubioasa.

Citește și: