Leak – un nou serviciu care te ajută să trimiţi email-uri anonime

Leak -  un nou serviciu care te ajută să trimiţi email-uri anonime

Pentru contextele în care vreţi să vă păstraţi când trimiteţi un email, s-a inventat noul serviciu Leak.

leak-email service

Numărul serviciilor online la care aveţi acces gratuit este în continuă creştere. Indiferent că este vorba de stocat fişiere online sau de trimis un email, posibilităţile sunt nelimitate.

Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre online. Din fericire, există câţiva dezvoltatori care şi-au făcut un scop în viaţă din a vă ajuta să trimiteţi mesaje în format electronic fără ca destinatarul să cunoască emiţătorul.

Nu  ar trebui să vină ca o noutate faptul că se pot trimite mesaje de la o entitate anonimă sau o altă persoană. Inovaţia implementată în Leak constă în uşurinţa cu care puteţi profita de această funcţie. În definitiv, este suficient să introduceţi adresa destinatarului, să introduceţi mesajul efectiv şi să bifaţi că sunteţi de acord cu regulile website-ului. Opţional, puteţi alege un expeditor generic dintre câteva opţiuni predefinite, gen un prieten, un coleg de muncă, un membru al familiei, un prieten al unui prieten sau cineva.

Deşi un astfel de serviciu online ar putea fi soluţia perfectă pentru a trimite emailuri nedorite cuiva şi nu are nimeni cum să prevină un astfel de scenariu, există însă şi o parte bună. Leak nu poate fi folosit pentru trimiterea de mesaje în masă la o listă stufoasă de persoane.

BitTorrent Bleep, un serviciu de mesagerie criptată

Nu mai departe de ieri cei de la BitTorrent au anunțat lansarea primei variante a lui Bleep, un serviciu de mesagerie disponibil momentan doar pe Windows care nu se mai conectează la servere, ci folosește aceleași principii ca și torrenții.

Bleep funcționează doar pe Windows 7 și Windows 8, dar urmează și versiuni pentru Android și Mac OS X. Suportă mesaje text, dar și telefoane prin internet. Varianta pe care o pot descărca cei care primesc invitație de la BitTorrent este una prealpha, acest lucru înseamnă că va avea multe bug-uri și este limitată.

Citește mai mult despre Bleep pe playtech.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: