Jocul creat în totalitate din emoji ar putea fi la fel de popular ca Flappy Bird [VIDEO]

Jocul creat în totalitate din emoji ar putea fi la fel de popular ca Flappy Bird [VIDEO]

Un tânăr din Rusia a reușit să creeze un joc pentru iPhone folosind numai emoji. Titlul are potențialul de a deveni la fel de popular ca Flappy Bird.

emoji cosmos

Flappy Bird își datorează succesul răsunător mulțumită graficii simpliste și mecanismului de joc foarte ușor de înțeles.

Emoji Cosmos se folosește de aceleași principii pentru a-i atrage pe utilizatori, însă jocul are un aspect inedit: creatorul lui s-a folosit numai de emoticoane emoji pentru a realiza grafica.

În Emoji Cosmos trebuie să controlezi o navă spațială și să te ferești de asteroizi prin mișcări simple de stânga-dreapta. Nava este un emoji, obstacolele sunt emoji, pasagerii navei sunt reprezentați de emoji, până și săgețile de mișcare sunt emoji. În cazul în care te lovești de un asteroid, nava va exploda tot într-un emoji.

Ivan Grachyov este este creatorul acestui joc și este student la Universitatea de Stat din Moscova. El a intenționat de la început să folosească emoticoanele în joc, pentru a nu mai avea nevoie de un designer. Primul prototip a fost realizat în două săptămâni și a fost creat cu noul limbaj de programare Swift.

Jocul este gratuit, poate fi descărcat de aici, dar, la fel ca și în cazul Flappy Bird, utilizatorii vor simți nevoia să-l joace din nou și din nou și din nou.

 

Citește și:
Etichete: