SanDisk iXpand este unul dintre puţinele stick-uri USB pentru iPhone şi iPad

SanDisk iXpand este unul dintre puţinele stick-uri USB pentru iPhone şi iPad

Posesorii de iDevice-uri se vor bucura să afle că cei de la , prin intermediul iXpand, au creat un stick USB pe care îl pot folosi în tandem cu un iDevice.

sandisk-ixpand-lightning usb stick

Deşi nu este neapărat un produs revoluţionar, iXpand de la SanDisk se numără cu siguranţă printre puţinele gadgeturi de acest gen ce sunt comercial disponibile.

Într-o perioadă în care stocăm din ce în ce mai multe informaţii pe telefonul mobil sau tableta din dotare, inevitabil, ajungem să avem o problemă cu spaţiul de stocare. În mod obişnuit, achiziţionăm un card SD sau MicroSD pentru extinderea spaţiului de stocare. Din păcate, această soluţie nu funcţionează la iDevice-uri.

Terminalele mobile ale celor de la Apple au predispoziţia să iasă din uz cu exact aceeaşi capacitate de stocare cu care au fost achiziţionate. Dacă vor apărea însă mai multe gadgeturi precum SanDisk iXpand, situaţia se va schimba radical.

Un dispozitiv precum cel de mai sus este pentru posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch. Se conectează cu uşurinţă la orice iDevice cu iOS 7 şi conector Lightning, iar prin intermediul unei aplicaţii  gratuite, SanDisk iXpand Sync vă permite să realizaţi cu uşurinţă transferul datelor în ambele sensuri.

iXpand este disponibil în trei capacităţi, de 16, 32 sau 64 GB. În plus, pe lângă faptul că are un aspect premium datorită construcţiei metalice, este compatibil şi cu orice PC sau Mac de pe mapamond datorită conectorului USB standard ce-l suplimentează pe cel Lightning.

Disponibil pentru achiziţie pe webste-ul companiei, un SanDisk iXpand poate fi achiziţionat cu 60, 80, 120 de dolari în funcţie de capacitate, 16, 32, respectiv 64GB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: