Originalul Flappy Bird revine! Disponibil şi în multiplayer [VIDEO]

După câteva luni în care am fost asaltaţi cu clone, mai mult sau mai puţin, bine intenţionate, creatorului originalului Flappy Bird îl readuce online.

flappy-birds-family flappy bird

La începutul acestui an, printre utilizatorii de smartphone-uri deoarece făcea o treabă foarte bună de a crea dependenţă. E foarte probabil că printre prietenii voştri să se numere câţiva care postau cu mândrie la momentul respectiv, pe reţele sociale, scoruri din joc cu scopul de a vă provoca să încercaţi să le depăşiţi. Nu a durat mult până când , creatorul respectivului titlu l-a retras din circulaţie, doar ca, după câteva luni, să promită oficial că-l va readuce online în luna august a acestui an.

Cu toate că au trecut doar câteva zile din această lună, Flappy Bird poate fi jucat din nou, chiar dacă poartă un alt nume. Flappy Birds Family este numele noului joc ce poate fi experimentat atât de unul singur cât şi în multiplayer, alături de cei dragi. În plus, au mai fost introduse câteva elemente noi de gaming care s-ar putea să vă încânte.

Problema? Jocul nu este disponibil, cel puţin momentan, decât pentru Amazon Fire TV, consola de gaming  bazată Android lansată în urmă cu câteva luni de către Amazon. Cel mai probabil, această exclusivitate temporară a avut la bază o sumă generoasă de bani, urmând ca urmaşul Flappy Bird să revină în curând şi pe iOS sau Android.

Clipul de mai jos ar trebui să vă aducă aminte de magia unei păsărele care încearcă să zboare printr-un set de ţevi rupte din Super Mario.

09:00 04.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video