iPhone 6 va fi lansat oficial în România. Cât costă iPhone 6 deja disponibil în magazine?

iPhone 6 va fi lansat oficial în România. Cât costă iPhone 6 deja disponibil în magazine?

După lungi speculaţii legate de data la care vom vedea noile şi iPhone 6 Plus în România prin operatorii telecom, acum aflăm că pe 31 octombrie se întâmplă.

iphone 6 si iphone 6 plus

La mai bine de o lună după ce a început să fie comercializat în SUA, cei de la Apple au făcut public un comunicat de presă prin care au anunţat că noul gadget va ajunge pe 31 octombrie în alte 36 de teritorii. În total, după respectiva dată, noile iPhone 6 şi vor putea fi cumpărate în 69 de ţări.

Această ştire nu ar fi la fel de interesantă dacă pe noua listă nu ar fi prezentă şi România. Vodafone, Orange și Telekom vor aduce oficial în România iPhone 6. Telekom, de exemplu, a anunţat deja că va da drumul la precomenzi pentru noile smartphone-uri pe 24 octombrie, urmând ca pe 31 octombrie să se iniţieze livrările. Aceeași este data și pentru precomenzile Orange, conform unui comunicat remis „Playtech“.

Printre celelalte ţări aflate în acest val de lansare se numără China, India şi Monaco, care vor începe să ofere doritorilor noile telefoane din 17 octombrie. Acestei liste se adaugă Israel pe 23 octombrie, Bahrain şi Kuwait pe 30 octombrie. Apple şi-a propus ca până la finele anului să aibă în magazinele companiei noile iPhone-uri în 115 ţări. Având în vedere că ritmul de lansare în noi teritorii a crescut simţitor, nu ar avea de ce să nu-şi respecte termenul.

iPhone 6 și iPhone 6 Plus review

Înainte de operatori, noi am avut deja telefoanele Apple. „Bun sau rău, perfect sau imperfect, iPhone devine ceea ce Adidas sau Xerox au devenit: substantiv comun. În redacție am avut în acest an, fie eu, fie colegii mei, Samsung Galaxy S5 cu Gear Fit, LG G3, HTC One (M8) sau Lumia 930. Niciun alt telefon nu a stârnit atât interes din partea celorlalți colegi precum iPhone 6. Pur și simplu este «acel telefon»“ – avem în review pentru iPhone 6.

„iPhone 6 este un smartphone excelent. Și iPhone 6 Plus este un smartphone excelent. Totuși, iPhone 6 Plus nu este un phablet excelent și, din păcate, aceasta este categoria în care trebuie încadrat. Merită să alegi un iPhone 6 Plus în fața unui iPhone 6?“ – și acesta e review-ul pentru iPhone 6 Plus.

Cât costă iPhone 6?

Deocamdată, iPhone 6 cu ecran de 4,7 inci costă maximum 4.849 de lei și îl poți cumpăra deja din magazinele online. La banii aceștia primești un iPhone 6 cu spațiu de stocare de 128GB. Mai este disponibil și la prețuri mai mici, cum ar fi de 3.800 de lei cu 16GB și negru sau argintiu.

iPhone 6 Plus ajunge la un preț maxim de 4.500 de lei, dar doar 16GB. În fapt, acesta este cel mai redus în stocurile magazinelor. Diferențele dintre cele două o fac ecranul de 5,5 inci pentru iPhone 6 Plus și stabilizarea optică a camerei pentru același iPhone 6 Plus.

 

Citește și: