Cele mai bune poze și informații cu noua iPad Air. Va fi mai subțire decât iPhone 6 Plus

Cele mai bune poze și informații cu noua iPad Air. Va fi mai subțire decât iPhone 6 Plus

Noua tabletă iPad Air va fi prezentată pe 16 octombrie, dar până atunci avem parte de cele mai bune informații despre noul model.

ipad air 2014

Noua colecție de tablete iPad sosește în aproape o săptămână, dar deja au existat două mari surse de informații cu privire la ce vor avea noile gadgeturi. 9to5mac informează azi că iPad Air va fi o tabletă cu o grosime de doar 7 mm, undeva între iPhone 6 și iPhone 6 Plus. De asemenea, va avea senzor Touch ID pentru scanarea amprentei și mari diferențe de design față de modelul de anul trecut nu există. Pozele de mai jos sunt cele mai bune de până acum cu noua tabletă. Actuala iPad Air este disponibilă aici.


The Michael Report informa în urmă cu două zile ce ar trebui să vedem în noile tablete iPad de la Apple. Deși acest blogger nu prea a nimerit-o cu numele pentru iPhone 6 Plus și rezoluția acestuia (el spunea că va avea o rezoluție similară iPad Air, dar are doar full HD), însă în linii mari a avut dreptate. Despre noile iPad, iPad Air 2 și iPad mini 3, susține că ecranul va fi mult îmbunătățit pentru a fi vizibil în lumina directă a soarelui, dar rezoluția va rămâne în aceleași limite Retina.

El mai spunea că noua tabletă iPad Air va fi cu 0,5 mm mai subțire și conform informațiilor de la 9to5mac are dreptate, iar difuzoarele de pe această tabletă au fost îmbunătățite pentru un sunet de mai bună calitate. Camera de pe iPad Air va trece la 8 megapixeli și va fi îmbunătățită cea frontală. Va avea 2GB de memorie RAM și un cip A8 îmbunătățit.

ipad air 2014 4

El speculează că Apple va renunța la opțiunea cu 16GB de stocare – Apple a renunțat în iPhone 6 și iPhone 6 Plus la opțiunea cu 32GB. Desigur, ambele tablete vor avea senzorul Touch ID. El spune că are informații și cu privire la o iPad Pro, dar asta poate anul viitor. Ar fi o tabletă de 12,9 inci, care să concureze cu Microsoft Surface Pro 3 și tablete de 12 inci de la Samsung.

ipad air 2014 3