Vânzări record pentru accesoriile de iPhone 6 și iPhone 6 Plus

Vânzări record pentru accesoriile de iPhone 6 și iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6 și iPhone 6 Plus au înregistrat vânzări record imediat după lansare, însă compania din Cupertino nu este singura care profită de pe urma noilor gadgeturi.

iPhone 6 Plus

Și producătorii de accesorii pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus au înregistrat vânzări record. Mai exact, în decursul a numai două săptămâni, s-a vândut carcase, huse și boxe în valoare de peste 249 de milioane de dolari, piața crescând cu aproximativ 43% după lansarea celor două telefoane.

”iPhone-urile cu dimensiuni noi mereu aduc mereu creșteri pe termen scurt în ceea ce privește traficul și volumul piețelor de consumer electronics, dar vânzările de accesorii mențin trendul crescător. În special vânzările de carcase, și cele de accesorii în general, rămân un bun indicator pentru cât de cerut este un telefon pe termen lung”, a declarat Stephen Baker, analist în cadrul NPD Group.

Vânzările de accesorii pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost mult mai mari decât cele pentru iPhone 5S și iPhone 5C, care s-au ridicat la 195 de milioane de dolari, cu 17% mai mult decât înainte de lansarea acestora.

Creatorii de carcase obișnuiesc să construiască accesorii înainte de lansarea dispozitivelor și reușesc să le scoată pe piață chiar în momentul prezentării gadgeturilor. În plus, cum iPhone 6 și iPhone 6 Plus s-au dovedit a fi destul de fragile, nu e de mirare că lumea să îngrămădit să își cumpere accesorii de protecție.

 

Citește și: