iPhone 6, noi detalii despre rezoluția ecranului

iPhone 6, noi detalii despre rezoluția ecranului

iPhone 6 mai are doar două săptămâni până ce se lansează și informațiile despre el se adună din ce în ce mai mult, făcând o imagine generală a telefonului. Astăzi – ecranul dispozitivului.

apple iphone 6

iPhone 6 va sosi în septembrie cu două tipuri de ecran, de 4,7 și de 5,5 inci. Pentru a rezista pe piață, Apple are nevoie să arate că se aliniază dorințelor clienților. Telefoanele companiei de până acum aveau o densitate a pixelilor de 326 de pixeli pe inch, la o dimensiunea de 4 inci. Această densitate demonstrează calitatea ecranului și imaginii, dar și nivelul de detalii disponibi. Cu cât e mai mare valoarea, cu atât mai bine.

Potrivit CultofMac, telefonul de 4,7 inci va păstra cei 326 de pixeli pe inch, având o rezoluței 1334×750 de pixeli, de ecran Retina. Modelul de 5,5 inci va avea o densitate de 461 de pixeli pe inch, la o rezoluție 2208×1242 de pixeli, ceea e îl transformă practic într-unul Super Retina.

Aceste lucruri sunt importante pentru întreg ecosistemul. Unul dintre avantajele aplicațiilor de pe iPhone era că creatorii nu trebuiau să ia în calcul mai multe dimensiuni. Până acum iPhone a avut ecran de 3,7 inci sau de 4 inci, așadar nu exista o problemă de scalare, cum este pe Android. Acolo, în ecosistemul fragmentat al Google, există telefoane de 3,7 inci, dar și telefoane de 7 inci. Scalarea e aproape imposibilă. Păstrând rezoluția la fel pentru telefonul de 4,7 inci, Apple face scalarea ușoară.

Apple va lansa odată cu iPhone-ul o mufă USB reversibilă, care să poată fi folosită în orice orientare posibilă. Citiți mai multe aici.

Cum va arăta iPhone 6 comparat cu Samsung Galaxy Alpha? Aflați din imaginile acestea.

Citește și:
Etichete: