Apple iPhone 6 vs. Samsung Galaxy Alpha în imagini

Apple iPhone 6 vs. Samsung Galaxy Alpha în imagini

Fără ca iPhone 6 să se fi lansat oficial, cineva a pus nişte randări foarte atrăgătoare cu lângă viitorul model de iPhone.

galaxy-alpha-iphone-6-1

În imaginile alăturate nu există sub nici o formă două telefoane reale pe care le puteţi cumpăra. În schimb, este vorba de două modele 3D realizate cu foarte mare precizie pornind de la noul smartphone Samsung lansat zilele trecute şi imininentul iPhone 6. Pentru că există câteva elemente metalice în Galaxy Alpha, mulţi au considerat că niciodată nu s-a pretat mai bine decât acuma o .

Modelele 3D au fost create de Martin Hajek, o persoană cu o experienţă destul de bogată când vine vorba de dispozitive modelate 3D pornind exclusiv de la zvonuri postate online.

Deşi Galaxy Alpha este exact cum l-aţi văzut în urmă cu câteva zile, iPhone-ul 6 din aceste imagini pleacă de la aceleaşi scheme şi carcase pe care le-am văzut în ultimele luni. Este vorba de un design inspirat în egală măsură din primul iPhone şi ultimul iPod Touch, foarte subţire şi cu margini curbate. Dacă vă întrebaţi de unde provine similaritatea în diagonala ecranului dintre cele două gadgeturi, răspunsul se află în valoare de 4,7 inci. Galaxy Alpha a fost lansat cu un panou HD cu această diagonală, iar iPhone 6 se zvoneşte că va fi lansat atât la 4,7 inci, cât şi 5,5 inci.

Un plus semnificativ pe care l-ar fi putut câştiga Samsung odată cu lansarea telefonului Galaxy Alpha ar fi putut să vină dacă nu făceau spatele aparatului din acelaşi plastic folosit în trecut. Marginea metalică este atrăgătoare, dar o carcasă realizată integral din aluminiu ar fi arătat şi mai bine.

galaxy-alpha-iphone-6-2