iPhone 6, noi imagini cu designul schimbat

, 20 Aug, 09:30

Deşi am văzut multe aşa zise carcase de în ultimele luni, cea de mai jos se diferenţiază semnificativ de modelele anterioare.

Apple iphone 6 asamblat1

La această oră a devenit aproape imposibil ca toate imaginile cu carcase de iPhone 6 de pe internet să fie foarte departe de modelul real. Având în vedere că nici anul trecut cei de la nu au fost foarte eficienţi în a ascunde detaliile legate de iPhone 5S, este foarte probabil ca dispozitivul din imaginile alăturate să fie similar sau identic cu cel pe care îl vom vedea lansat luna viitoare.

Noile imagini au fost postate pentru prima oară pe Feld & Volk şi promit a fi primele imagini cu un iPhone 6 asamblat complet, inclusiv cu ecranul din faţă şi mufele din partea de jos a carcasei. Inspirat într-un mod vizibil din iPad mini şi iPad Air, aparatul din aceste imagini este dominat de margini curbate şi un design cât se poate de subţire. În definitiv, este doar un pic mai mare decât mufa de căşti. Dintr-un punct de vedere, ne aduce aminte de primul iPhone. Acela avea margini curbate, în loc de ascuţite.

Schimbarea majoră introdusă de acest model este legată de găurile asimetrice de la bază. Dacă în trecut cei de la Apple aveau la iDevice-uri, de o parte şi de alta a mufei de încărcare, acelaşi număr de perforaţii, acum vedem o discrepanţă semnificativă la acest capitol. În partea stângă a mufei este gaura de microfon, în timp ce, de partea cealaltă a portului Lighning se află difuzorul ascuns în spatele a şase găuri de mici dimensiuni.

În altă ordine de idei, tot zilele trecute s-au descoperit în beta-ul de Xcode 6 SDK câteva referinţe către o rezoluţie de ecran ce ar putea fi de la iPhone 6. Este vorba de 828 x 1472. Deşi nu se ştie dacă această valoare va fi specifică modelului de 4,7 sau 5,5 inci, indiferent de situaţie, va reuşi să depăşească densitatea de pixeli de 300 ppi pe care Apple a asociat-o panourilor Retina Display.

 

apple iphone 6 asamblat 2

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail