Noile informații despre HTC Nexus 9 vin de la Nvidia și aflăm că are Tegra K1

Noile informații despre HTC Nexus 9 vin de la Nvidia și aflăm că are Tegra K1

HTC revine în programul Nexus și o face printr-o tabletă de 9 inci. Informațiile sunt încă neoficiale, dar Nvidia are detalii despre acest produs.

ASUS Nexus 7 2013

După tabletele Nexus de la Asus și Samsung, HTC reintră în programul Nexus cu un astfel de dispozitiv. The Verge informează că apar detalii despre HTC Nexus 9 în documentele Nvidia despre platforma Tegra K1. Ultima dată când HTC a produs un dispozitiv Nexus era în 2010, cu Nexus One.

HTC Nexus 9 va avea un procesor Tegra K1 de la Nvidia, ecran de 9 inci și va rula Android L, cel mai probabil. Lansarea ar urma să se facă până la finalul acestui an. Android L va fi disponibil din octombrie și este un eveniment bun pentru ca Google să își anunțe noul parteneriat.

La începutul acestei luni te informam cu privire la accesoriile pe care le-ar avea HTC Nexus 9. E vorba, în primă fază, de o carcasă cu tastură similară Type Cover de la Microsoft. Accesoriul va avea integrată o baterie de 450mAh și ar avea dimensiuni de 320x228x5mm. Tastatura se va reîncărca print-un port microUSB localizat pe margine.

Până acum, programul Nexus are o tabletă de 10 inci produsă de Samsung, una de la Asus de 7 inci și un telefon de la LG. Anul 2014 va fi cel în care vor trebui înnoite câteva produse, cum ar fi tableta de 10 inci și telefonul. Se discută deja despre un smartphone Nexus produs de Motorola pe tiparul Moto X.