Detalii despre noile produse HTC: o cameră care să provoace GoPro și telefonul HTC Eye

Detalii despre noile produse HTC: o cameră care să provoace GoPro și telefonul HTC Eye

HTC susține un eveniment pe 8 octombrie, în New York, iar din informațiile de până acum am putea vedea intrarea taiwanezilor pe o piață nouă, dar și HTC Eye, un nou smartphone.

HTC Mini 2 (3)

HTC Eye ar fi noul smartphone al companiei taiwaneze, după ce s-a consacrat anul acesta printr-un design îmbunătățit pentru flagship-ul One. Pe 8 octombrie, la New York, HTC va prezenta noi produse, iar Bloomberg notează că ar trebui să ne așteptăm la un smartphone și o cameră de acțiune care să provoace GoPro.

HTC Eye este un smartphone despre care apar informații prin contul de Twitter upleaks. Va avea un ecran de 5,2 inci full HD, va folosi un procesor Snapdragon 801, unul dintre cele mai bune, și cel mai probabil va fi smartphone selfie centric. Nu se știu alte dotări tehnice, dar am putea vedea o nouă alternativă mai accesibilă la HTC One (M8), care să fie oferită și cu Windows Phone.


Revenind la camera de acțiune, aceasta ar avea 16 megapixeli cu unghi larg de cuprindere și va fi compatibilă cu dispozitivele care rulează Android și iOS. Deocamdată, HTC ar avea un avantaj în această piață, dacă mizează pe o sincronizare foarte bună între smartphone și cameră. Nici Sony, nici GoPro nu acoperă prea bine această zonă. Până și titlul evenimentului: double exposure poate indica diversificarea operațiunilor HTC.

HTC One (M8), încă cel mai bun

HTC One (M8) a fost prezentat la începutul acestui an și este în continuare flagship-ul companiei. Extras din review-ul Playtech: „Sunt doar câteva telefoane pe piață, la momentul actual, care ies cu adevărat în evidență. Printre acestea se numără și noul HTC One M8 și sunt lăudabile atât construcția, cât și performanța acestuia. Da, rețeta a fost gândită anul trecut, iar până acum perfecționată. Design-ul este deosebit și cu siguranță atrage privirile mai mult, telefonul este foarte robust, se ține bine în mână (deși recunosc că atunci când ești transpirat trebuie să strângi tare de el ca să nu îl scapi pe jos) și se comportă exemplar“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: