HTC Desire 510, un nou smartphone accesibil, compatibil 4G

HTC Desire 510, un nou smartphone accesibil, compatibil 4G

HTC lansează HTC Desire 510, un smartphone cu specificații mid-range și conectivitate 4G.

HTC Desire 510_Gray_1

HTC Desire 510 are un ecran de 4,7 inch cu rezoluție 854×480, o cameră foto de 5MP și una frontală cu rezoluție VGA. Telefonul este dotat cu un procesor Qualcomm quad-core 1,2 Ghz Snapdragon 410, are o memorie RAM de 1GB și un spațiu de stocare de 8 GB (extensibil prin card microSD). Acumulatorul este de 2100 mAh.

Smartphone-ul rulează Android 4.4 Kit Kat și dispune de interfața HTC Sense. HTC Desire 510 menține aceeași linie de design ca HTC One M8, însă are o construcție din plastic. Partea cea mai interesantă la acest model este conectivitatea 4G.

Industria de telefonie mobilă vorbește despre beneficiile 4G de multă vreme, astfel că este foarte ușor să uiți că doar o mică selecție de dispozitive de top beneficiază de această soluție. Tehnologia de ultimă oră nu ar trebui să fie rezervată doar acelor utilizatori care dispun de bugete generoase. În prezent, utilizatorii au așteptarea ca smartphone-urile să funcționeze ca dispozitive universale de divertisment, ceea ce înseamnă implicit să redea oricând cele mai noi filme, emisiuni de televiziune sau albume de muzică prin intermediul accesului la viteze ultra-rapide ale transferului de date. Noul model HTC Desire 510 dispune de toate aceste beneficii și nu numai, fiind astfel gadget-ul multimedia mobil perfect”, a declarat Peter Chou, CEO, HTC Corporation.

Noul HTC Desire 510 va fi disponibil în România în două variante de culoare, Terra White și Meridian Grey, începând din luna octombrie a acestui an. Deocamdată nu se știe prețul la care acesta va putea fi achiziționat, dar dotările ne spun că va fi un terminal 4G accesibil. 

HTC Desire 510_White_2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: