HTC Butterfly 2, lansat oficial. Un telefon high-end cu aspect jucăuș

HTC Butterfly 2, lansat oficial. Un telefon high-end cu aspect jucăuș

HTC Butterfly 2 a fost lansat oficial. Smartphone-ul aduce dotări de top într-un ”ambalaj” colorat, din plastic, potrivit Geeky Gadgets

htc-butterfly-2

Taiwanezii de la HTC par să se mai fi redresat din punct de vedere financiar. Dovada? Multitudinea de produse lansate pe piață în 2014.

HTC Butterfly 2 este cel mai nou smartphone de la acest producător și vine cu dotări foarte bune, putând fi comparat cu vârfurile de gamă de anul trecut, sau chiar de anul acesta.

Astfel, telefonul vine cu ecran de 5 inch cu rezoluție full HD. Sub display se ascunde o memorie RAM de 2GB și un procesor Qualcomm Snapdragon 801, tactat la 2.5Ghz. Spațiul de stocare, extensibil prin card microSD, este de 16 sau 32GB.

Citește și: HTC One M8 for Windows Phone – primele imagini

Camerele foto sunt de 13, respectiv 5MP, iar HTC Butterfly 2 dispune și de difuzoarele Boom Sound de care ne-am îndrăgostit la HTC One M8.

Partea proastă este că smartphone-ul este lansat, deocamdată, doar în Asia și nu se se știe dacă va ajunge și în restul lumii. Oricum, probabil că va fi mai ieftin decât modelul One M8 și este o alegere bună pentru cei care caută un smartphone ”jucăuș”.

Citește și:
Etichete: