Google Glass, disponibili în Play Store. România, exclusă iar

Google Glass, disponibili în Play Store. România, exclusă iar

Google face disponibili ochelarii inteligenți Google Glass pentru toată lumea, la prețul de 1.500 de dolari în magazinul virtual Play Store. Cu toate acestea, dacă vreți să vi-i luați în România, aveți nevoie de un prieten în afara țării.

google-glass-exploit-Babak-Parviz_thumb.jpg

Potrivit droid-life.com, Google Glass Explorer Edition sunt disponibili acum în Play Store la 1.500 de dolari. E vorba de ediția beta, cea care a fost testată de Google în ultimii doi ani și nu varianta comercială, despre care se știe că va costa mai puțin. Momentan, Google nu a încheiat testarea pentru Google Glass, mai ales din cauza controverselor din jurul lor și a faptului că trebuie să le găsească un scop comercial bine definit.

Google Glass pot fi cumpărați de pe Play Store în diverse variante. Astfel, putem adăuga rame și căști la ochelarii inteligenți, pentru a le da un feeling cât mai natural. De asemenea, sunt cinci culori disponibile – negru, alb, roșu, maro și albastru.

Ochelarii inteligenți apar în Play Store în același moment cu Motorola Moto 360, ceasul inteligent al americanilor care rulează Android Wear. Google Glass pot fi cumpărați de la acest link. 

Puteți vedea mai jos un hands-on cu Google Glass de anul trecut. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: