Cea mai bună imagine cu Samsung Galaxy Note 4 și ce trebuie să știi despre noul phablet

Cea mai bună imagine cu Samsung Galaxy Note 4 și ce trebuie să știi despre noul phablet

La IFA 2014, Galaxy Note 4 va fi prezentat oficial de Samsung. Iată cum va arăta noul phablet, după cum se prezintă într-o nouă poză neoficială.

samsung galaxy note4

Android Authority are o imagine nouă cu Samsung Galaxy Note 4 și este așa cum am ajuns să ne așteptăm în ultima lună. Va fi un model creat după designul Galaxy Alpha, are un șasiu din metal și un spate din plastic mat. Camera foto are în stânga un bliț LED și un senzor de măsurare a ritmului cardiac.

Citește și: Noi detalii despre camera de pe Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 va fi prezentat oficial la IFA 2014 pe 3 septembrie, iar dotările sale sunt după cum compania a obișnuit: cele mai bune din gama sa. Va fi vorba de un ecran de 5,7 inci la rezoluție QHD cu 2.560×1.440 pixeli, o cameră foto de 16 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii și un senzor de scanare a amprentei.

Designul Galaxy Note 4

galaxy-note-4--neoficial

Totuși, scannerul de amprente folosește aceeași soluție Synaptics Natural ID, la fel ca Galaxy S5 și Galaxy Alpha.  Acesta s-a dovedit însă problematic pe Galaxy S5, deoarece trebuie să glisezi degetul pe senzor, nu să ții apăsat ca pe iPhone 5s. Galaxy Note 4 va avea, însă, câteva funcționalități suplimentare și „Fingerprint Shortcuts“, care le va permite utilizatorilor să desemneze câte o aplicație sau funcție pentru fiecare amprentă înregistrată.

Citește și: Samsung Galaxy Note 4 va avea funcții noi pentru cititorul de amprente

De exemplu, dacă utilizatorul vrea să deblocheze telefonul și să intre direct în browser, va putea configura amprenta degetului mare pentru această acțiune. Dacă utilizatorul dorește să facă o poză, va putea atribui această acțiune unui alt deget.

Galaxy Note 4 a apărut și în oferta T-Mobile

Citește și: