Noi detalii despre camera de pe Samsung Galaxy Note 4

Noi detalii despre camera de pe Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 va fi lansat în scurt timp, iar zvonuri legate de noul smartphone apar din ce în ce mai des.

Galaxy Note 4

Cele mai recente informații sunt legate de camerele foto cu care va fi dotat acest dispozitiv. Astfel, aflăm că Samsung Galaxy Note 4 va avea o cameră principală de 16MP cu senzor Sony IMX420 și va dispune de stabilizare optică și de abilitatea de a înregistra video la rezoluție 4K la 30fps. Aceeași cameră este folosită de Samsung și pe versiunea sud-coreeană de Samsung Galaxy S5.

În față, Samsung Galaxy Note 4 va avea o cameră de 3,7MP cu o multitudine de funcții speciale pentru selfie-uri. De exemplu, va exista un mod denumit Wide Selfie mode, dar și posibilitatea de a face o poză cu ajutorul zâmbetului. De asemenea, se pare că dispozitivul va putea detecta atunci când utilizatorul vrea să-și facă un selfie cu camera principală și va focaliza automat.

Informațiile vin de la cei de la Sammobile, care promit și mai multe leak-uri în perioada următoare.

Se zvonește că Samsung Galaxy Note 4 va fi lansat în două versiuni, cu procesoare diferite. Una va avea un procesor Snapdragon 805, cu patru nuclee, și cealaltă va veni cu un procesor cu opt nuclee. Smartphone-ul va avea o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare de 32GB, extensibil prin card microSD. Telefonul va rula Android 4.4.4 KitKat.

Samsung Galaxy Note 4 va fi prezentat de Samsung în cadrul unui eveniment organizat la IFA 2014. Echipa Playtech.ro va fi prezentă la târgul de tehnologie IFA 2014 și vă va aduce cele mai noi informații. 

Citește și: