Futurama are acum începutul pe care îl merită: un intro recreat 3D cu o precizie incredibilă [VIDEO]

Fanii serialul de animaţie Futurama vor fi bucuroşi să afle că intro-ul 2D de la fiecare episod tocmai a fost recreat în 3D.

futurama_alexey zakharov_3d

După ce au depăşit orice prag de popularitate, certificat prin câteva recorduri mondiale, cu , o parte din creatorii serialului de animaţie s-au apucat de Futurama. Deşi producţia acestuia din urmă a fost închisă, redeschisă şi închisă din nou, numărul fanilor, în mare parte, a rămas constant.

Printre aceştia din urmă s-a numărat şi Alexei Zakharov. Un pasionat de animaţie computerizată, Zakharov s-a angajat în urmă cu ceva timp să transpună în 3D întregul intro futuristic din Futurama, care în forma originală poate fi văzut doar în 2D. La această oră este vorba doar de un clip de 32 de secunde realizat printr-o combinaţie de 3D Studio Max, Nuke, Photoshop şi After Effects. Din fericire, toate detaliile subtile şi referinţele amuzante sunt acolo.

Ca de obicei, un astfel de clip merită văzut în întreaga sa splendoare în full HD. Dacă în momentul în care apăsaţi pe play nu veţi avea parte de un asemenea nivel de calitate, mai bine accesaţi această adresă de pe Vimeo.

Alexandru Puiu
13:06 18.07.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video