Google a „repus“ Londra pe hartă, recreată 3D pentru cea mai interesantă explorare virtuală

, 18 Iul, 08:40

Deşi Street View îţi permiţi să vezi toate străzile unui oraş la persoana întâi, recreată în 3D de către Google te transpune în mijlocul acţiunii.

google maps google earth london 3d

Cei de la Google activează la această oră în domenii destul de diferite, de la motoare de căutare până la aparate medicale. Partea cea mai interesantă a acestei polivalenţe constă în abilitatea gigantului de a nu neglija lansarea de actualizări regulate pentru cele mai vechi produse ale sale. De această dată, este vorba de Google Earth şi Google Maps.

Nu au trecut nici câteva zile de când gigantul din Cupertino a a lansat un al uneia dintre cele mai mari capitale ale lumii. Londra, la această oră, este al cincilea oraş din Regatul Unit care beneficiază de acest tratament. Celelalte sunt Reading, Leeds, Birmingham şi Stoke on Trent. În trecut, Tokio a fost un alt oraş important recreat 3D de către Google. Aceste modele, deşi nu sunt perfecte, în funcţie de hardware-ul PC-ul vostru vă permit să vă plimbaţi printr-un oraş nou de parcă aţi fi într-un joc RPG sau unul de strategie, dar cu o grafică 3D complexă.

Cei de la Apple oferă un serviciu similar în aplicaţia Maps preinstalată pe dispozitivele sale. Diferenţa dintre cele două este însă că Google recreează oraşe în întregime, nu doar centrul lor istoric sau câteva obiective turistice mai importante.

Pentru a înţelege şi voi despre ce este, puteţi începe procesul de explorare de la această adresă.

Google Maps London 3D

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail