Siri este subiectul unor glume acide in The Simpsons [VIDEO]

Nu a fost niciodata considerat un sistem perfect, motiv pentru care cativa ani a fost in beta. Niciodata nu a fost insa victima unor glume in The Simpsons.

Apple Siri the simpsons parodie

In cel mai recent episod din The Simpsons, cel mai lung serial din toate timpurile transmis in primetime la TV in SUA, asistentul virtual al celor de la Apple, introdus odata cu iPhone-ul 4S a fost . Desi nu este prima oara cand s-au facut glume pe seama lui Siri, acum este prima oara cand acest lucru a avut loc in popularul serial de animatie.

Intreaga scena Siri in The Simpsons are doar 20 de secunde si o puteti urmari mai jos, iar actiunea poate fi sintetizata cu usurinta. Homer vrea sa mearga la bowling in locul lui obisnuit. Cand ajunge acolo si vede pe cladire o pancarda care anunta ca in curand se va deschide in acelasi loc un Apple Store, nervos, personajul principal arunca bila de bowling in geam doar pentru ca aceasta sa vina cu o viteza egala spre el si sa-l raneasca. Un domn binevoitor se apropie si, dorind sa caute un spital in zona, apeleaza la Siri. Aceasta interpreteaza gresit termenul cautat in ,,hos petals”. Utilizatorul disperat insista la Siri ca vroia sa afle altceva, moment in care asistentul virtual ii atrage atentia ca stergerea tuturor contactelor sale din agenda a fost confirmata.

Realizatorii The Simpsons au creat o scena amuzanta si, in definitiv, asta e cel mai important. Vizionare placuta cu Siri in The Simpsons!

Alexandru Puiu
09:45 05.11.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video