FES Watch, un ceas inteligent cu ecran și pe curea [VIDEO]

FES Watch, un ceas inteligent cu ecran și pe curea [VIDEO]

Mulți producători de smartwatch-uri promit utilizatorilor că își pot personaliza ceasurile cum vor ei. FES Watch este primul gadget care chiar oferă această posibilitate.

FES Watch

Dacă vorbim despre smartwatch-uri precum Moto 360, Samsung Gear S sau LG G Watch R, chiar și despre Apple Watch, utilizatorii pot opta pentru curele diferite și își pot schimba aspectul interfeței. Totuși, curele sunt scumpe și unele persoane vor să personalizeze mai mult decât fundalul.

FES Watch le permite acestora să-și schimbe aspectul curelei printr-o singură comandă, mulțumită unei inovații interesante.

Mai exact, smartwatch-ul este acoperit în totalitate cu un ecran de tip e-ink. Cadranul este folosit pentru a afișa ora și diferite informații preluate de la telefon, iar cureaua afișează o imagine statică ce poate fi aleasă de utilizator.

Acest lucru este posibil mulțumită flexibilității crescute a tehnologiei e-ink. Aceasta este folosită foarte des în e-book readere, iar utilizatorii pot sta liniștiți în ceea ce privește autonomia ceasului, fiindcă display-urile de tip e-ink consumă foarte puțină energie.

Partea cea mai bună este că ceasul FES Watch nu este doar o idee din portofoliul vreunui designer, ci ar putea deveni realitate mulțumită unei campanii de crowdfunding. Dacă totul decurge cum trebuie, gadgetul va ajunge la încheieturile celor care îl comandă în luna mai a anului viitor.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: