Facebook te ajută acum să găsești postările vechi cu ajutorul motorului propriu de căutare

Facebook te ajută acum să găsești postările vechi cu ajutorul motorului propriu de căutare

Una dintre cele mai așteptate îmbunătățiri a fost în sfârșit implementată, iar acum poți folosi Facebook Search pentru a găsi postările mai vechi la care ai acces.

Facebook Zuckerberg

”Ne-ați spus că cel mai important lucru este să găsiți postări pe care le-ați văzut înainte și acum puteți face acest lucru.” Aceasta este un extras din comunicatul plasat de cei de la Facebook pe blogul lor oficial, prin care anunță un upgrade important pentru Facebook Graph Search.

Cu toții am trecut prin așa ceva la un moment dat pe Facebook. Postări mai vechi ale noastre sau ale prietenilor noștri nu mai puteau fi găsite indiferent de cât de mult căutați. De acum încolo, însă, datorită unui upgrade pe care Facebook îl face variantei de PC și aplicației de iPhone, ai o șansă să le regăsești.

Astfel, când efectuezi o căutare folosind Facebook Search, în rezultate vor fi incluse și postări care conțin cuvintele cheie introduse. Pe lângă asta, Facebook va face și anumite sugestii pe baza acestora. Nu există limită temporală pentru rezultate, așa că veți putea găsi postări vechi de ani de zile.

Este de menționat că singurele postări pe care le vei putea găsi sunt cele publice sau cele care ți-au fost distribuite și ție. Acest lucru este o consecință a unui program Facebook prin care aceștia intenționează să-și educe utilizatorii în ceea ce privește securitatea. După cum am spus și mai devreme, actualizarea va fi disponibilă doar pentru varianta de PC și pentru aplicația de iPhone în cursul acestei săptămâni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: