Pe 15 iulie se lanseaza noul Graph Search al lui Facebook

, 08 Iul, 17:03

Facebook va lansa noua varianta upgradata a motorului de cautare Graph Search in cursul zilei de luni, 15 iulie.

facebook Graph Search

Anuntat in ianuarie 2013 cu numele de Graph Search, motorul de cautare permite utilizatorilor sa caute pe Facebook oameni, imagini, locuri si interese comune. Totusi, nu toate functiile sunt inca disponibile, de exemplu nu exista deocamdata posibilitatea de a pune intrebari de genul: „Care dintre prietenii mei locuiesc in Bucuresti?”, asa cum s-a specificat in cadrul lansarii initiale.

Facebook Graph Search este departe de a fi perfect. Si e normal. Nu poate gasi informatii despre update-urile de status de tip text, doar cele cu imagini, nu poate folosi date din cadrul altor aplicatii, nici macar Instagram care apartine totusi companiei, si nu este disponibil pe versiunile mobile ale aplicatiei.

Noua versiune va rezolva o parte din aceste lipsuri si se va realiza si integrarea cu Bing, astfel incat, atunci cand nu exista rezultate in cadrul Facebook, sa ofere solutii si linkuri de pe motorul de cautare al celor de la Microsoft.

Suntem foarte curiosi ce update-uri vor veni odata cu cea de-a doua versiune a motorului de cautare si mai ales daca va fi disponibil si pe platformele mobile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail