Facebook se gândește să introducă cea mai dorită funcție

, 12 Dec, 16:58

Cea mai populară reațea socială din lume, adică Facebook, ar putea deveni și mai mai iubită de utilizatorii ei. Mark Zuckerberg se gândește să introducă butonul de dislike. 

Zuckerberg_thumb.jpg

Butonul de dislike este o funcționalitate pe care mulți utilizatori și-o doresc. Fie pentru a-și exprima nemulțumirea față de o fotografie sau status, fie pentru a le arăta persoanelor care publică mesaje triste că nu sunt de acord cu situația respectivă.

La urma urmei, dacă dai like unei persoane care spune că trece printr-o perioadă foarte grea din viață, pentru a-i arăta susținerea ta, s-ar putea interpreta exact opusul.

Până acum, cei de la Facebook nu au dat niciun semn în această privință, dar CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg, a declarat, pentru prima dată, că se gândește serios la implementarea unei astfel de funcționalități.

Un buton de dislike (trad. – nu îmi place) ar putea fi de ajutor persoanelor care vor să manifeste tristețe față de situația unei alte persoane, a explicat și Mark Zuckerberg, completând, însă, că nu ar vrea ca o astfel de funcționalitate să fie abuzată de către cei care vor să îi facă de rușine pe alți utilizatori.

Cei de la Facebook fac tot posibilul pentru a-i ține pe utilizatori cât mai mult pe rețeaua socială, iar like-urile pe care lumea le împarte cu atâta ușurință sunt folosite pentru a targeta și mai ușor anunțurile publicitare. Astfel, un buton de dislike i-ar ajuta și mai mult în acest sens, mai ales având în vedere că principala sursă de venit a Facebook este publicitatea.

Vestea proastă este că butonul de dislike nu va deveni o realitate prea curând, Zuckerberg spunând că ”nu avem nimic pregătit pe termen scurt”. Voi cum ați folosi butonul de dislike?

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail