Evenimentele importante din 2014 sintetizate prin Facebook Year in Review [VIDEO]

La fiecare final de an, cei de la Facebook realizează un colaj de câteva minute intitulat . Anul acesta nu este o excepţie de la regulă.

facebook_year_in_review_2014

Amatorii de colaje vor fi fericiţi să afle că cei de la Facebook au lansat noul lor clip Year in Review pentru anul ce se va încheia în câteva săptămâni.

Dacă nu aţi fost foarte atenţi la sau vreţi pur şi simplu să le retrăiţi în câteva minute, clipul de mai jos ar trebuie să aibă acest efect. Prin câteva imagini, taguri şi fragmente de clipuri, vă veţi aduce aminte de momentele semnificative de la Cupa Mondială, de Robin Williams, Ice Bucket Challenge şi protestele din Statele Unite pe marginea conflictului rasial Michael Brown / Ferguson. Tot în acest format vă vor fi servite câte statistici interesante. Veţi afla că Ice Bucket Challenge a avut peste 17 milioane de partajări pe Facebook şi că cele mai multe conversaţii online pe marginea unui eveniment au avut loc în 2014 despre Campionatului Mondial de Fotbal.

Prin astfel de manifestări culturale, Facebook încearcă din nou să se impună ca o sursă de ştiri şi informaţii nepărtinitoare. Din păcate, după experimentul social pe care l-a realizat pe utilizatorii săi în urmă cu câteva luni, sunt cam multe pete negre pe conştiinţa colectivă a reţelei sociale. În orice caz, vizionare plăcută.

15:03 10.12.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video