Noul World of Warcraft primește o dată de lansare și un trailer captivant [VIDEO]

După o lungă perioadă de beta, cei de la Blizzard au făcut publice ultimele detalii legate de

world of warcraft warlords of draenor

Cu fiecare ocazie oferită de dezvoltatorul american, nu am ratat nici o oportunitate pentru a urmări un film de animaţie desprins din jocurile sale. Indiferent că este vorba de Diablo, sau Starcraft, când astfel de clipuri sunt făcute publice, sunt transpus efectiv în povestea jocului şi înţeleg mult mai bine despre ce va fi vorba în următorul Expansion Pack sau joc complet nou.

În cazul Warlords of Draenor, cel de al cincilea şi probabil ultimul expansion pack la World of Warcraft, acesta tocmai a beneficiat de un trailer de cinci minute care va servi şi ca intro cinematic în jocul final. Apropo de lansare, după mai multe teste beta, mai scurte sau mai lungi, add-on-ul de WoW va fi făcut public pe data de 13 noiembrie.  Dacă sunteţi fan înrăit al seriei, această dată este relevantă pentru a vă programa câteva zile de concediu în jurul ei.

Descoperă și: Blizzard creează un serial pentru jucătorii WoW de nivel 90 [VIDEO]

În primul rând, Warlords of Draenor este foarte relevant ca un update la estetica jocului. După ce veţi instala expansion-ul veţi observa că tot universul din WoW arată mult mai bine decât îl ştiaţi din punct de vedere grafic. Vizavi de volumul de conţinut suplimentar introdus cu această ocazie, spaţiul de joc va fi împărţit în şapte zone, iar acestea vor fi încărcate cu noi caractere pe care trebuie să le învingeţi, noi temniţe, situaţii de raid şi câmpuri de luptă. Nivelul maxim pe care îl pot atinge personajele voastre este 100, în loc de 90 de până acum.

Alexandru Puiu
09:20 15.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video