World of Warcraft Warlords of Draenor arată mai bine decât te aştepţi [VIDEO]

În primul clip de gameplay capturat în Warlords of Draenor, este evident că noul joc arată mai bine decât vechile iteraţii.

Blizzard World of Warcraft Warlords of Draenor

World of Warcraft refuză să moară. Deşi are o istorie foarte lungă, pentru simplul fapt că reuşeşte să genereze un profit fabulos pentru Blizzard, compania americană continuă să investească în el. Cea mai recentă dovadă a acestei ,,investiţii” vine sub forma următorului expansion dedicat jucătorilor de WoW. Acesta poartă numele de şi va fi lansat oficial până la sfârşitul acestui an. Fără a introduce tipuri noi de rase cu care să puteţi juca, noul add-on reuşeşte să fie foarte important din prisma îmbunătăţilor grafice aşteptate cu nerăbdare de fanii seriei care şi-au mai făcut câteva un upgrade la PC în ultimii 10 ani.

Înainte de ajunge însă în mâinile publicului larg, Warlords of Draenor trebuie întâi să treacă printr-o versiune alfa şi ulterior beta. Cei de la MMOSite au reuşit să pună mâna pe un cont alfa pentru noul joc şi au capturat clipul de mai jos, de aproximativ 30 de minute pe care vă recomand să-l urmăriţi la calitate Full HD. Doar aşa veţi vedea mult mai bine eforturile celor de la Blizzard la capitolul detalii grafice.

Clipul este capturat în Frostfire Ridge, o zonă din tărâmul virtual al jocului în care încep caracterele Hoardei. Tot de aici, încep primele misiuni care facilitează tranziţia de la nivelul 90 al personajelor voastre până la maximul de 100. Tot cu această ocazie, puteţi vedea schimbările de interfaţă introduse de dezvoltatorul jocului odată cu noul update. Vizionare plăcută.

Alexandru Puiu
13:10 13.05.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video