World of Warcraft: Warlords of Draenor detaliat într-un clip [VIDEO]

World of Warcraft: Warlords of Draenor detaliat într-un clip [VIDEO]

Deşi nu avem o dată exactă pentru lansarea noului , odată cu versiunea beta, pe internet au apărut clipuri din joc.

world of warcraft warlords-of-draenor

refuză să moară. Cu o bază de utilizatori de câteva milioane de abonaţi, cei de la Blizzard se pare că au toate motivele să investească în noi versiuni ale unuia dintre cele mai populare MMORPG-uri din toate timpurile.

În acest caz, vorbim de World of Warcraft: Warlords of Draenor, un expansion pack care, deşi nu are o dată de lansare oficială, ne aşteptăm să iasă la lumină în această toamnă. Ca de fiecare dată, înaine să ajungă la marea masă a utilizatorilor, dezvoltatorii jocului declanşează o lungă perioadă de beta. Pe parcursul acesteia, finisează fiecare element nou pe care urmează să-l întâlnim în joc şi încearcă să stabilească cea mai bună cale prin care să echilibreze puterile personajelor noi.

Noul expansion pack, anunţat de cei de la Blizzard în luna noiembrie 2013, introduce modele actualizate pentru personaje, noi zone de explorat pentru jucători şi o nouă limită maximă pe care o pot atinge jucătorii cu personajele lor. În acest caz, este vorba de nivelul 100, cu 10 mai mai mult decât până acum. Deoarece multe dintre noutăţile cu care va veni acest update se vor mai stabili pe parcursul perioadei de beta, câţiva jucători coreeeni au decis să posteze la intervale regulate clipuri destul de detaliate menite să ne arate experienţa de joc din cel mai nou World of Warcraft, Warlords of Draenor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: