Blizzard creează un serial pentru jucătorii WoW de nivel 90 [VIDEO]

Blizzard creează un serial pentru jucătorii WoW de nivel 90 [VIDEO]

Intitulat Crash Course, un nou serial pentru realizat de Blizzard vă învaţă tot ce trebuie să ştiţi dacă aţi ajuns la nivel 90.

World of Warcraft level 90 crash course blizzard

Cei care au pierdut incredibil de multe ore în universul World of Wacraft s-ar putea să ştie foarte bine cu ce se mănâncă MMORPG-ul celor de la . Există însă şi excepţii de la regulă, iar având în vedere că jocul se complică cu cât vă apropiaţi mai tare cu un personaj de nivelul 90, dezvoltatorii titlului şi-au propus să vă ajute cu câteva informaţii. Acestea vin sub forma unui serial ce va include episoade de câteva minute pentru fiecare clasă din WoW. Pentru că sunt 11 clase în total, în scurt timp vor fi disponibile pe YouTube 11 astfel de clipuri.

Mai jos puteţi vedea clipul dedicat clasei Mage. Acesta este foarte informativ, atât pentru jucătorii cu experienţă, cât şi pentru cei care cochetează cu intrarea în acest univers.

Această serie nu a ales niciodată un moment mai bun să apară, având în vedere că mai sunt doar câteva luni până la lansarea oficială a următorului expansion pack intitulat Warlords of Draenor. Pentru că, tot atunci, cei care vor vrea să toace o sumă generoasă de bani pentru a achiziţiona un personaj de nivel 90 vor avea această posibilitate, este important să şi ştie ce să facă cu el. În definitiv, atunci când ajungeţi la acel nivel de experienţă, prin muncă sau contra cost, WoW încetează să mai fie foarte intuitiv şi uşor de înteţeles pentru cineva care abia acum a descoperit acest tip de jocuri online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: