Ce cred pensionarii despre Oculus Rift? [VIDEO]

, 31 Aug, 16:45

Cum reacționează generația a treia la Oculus Rift, gadgetul de realitate virtuală care a fost achiziționat de Facebook? Ei bine, aflăm săptămâna asta de la Fine Bros.

oculus rift dk2

Oculus Rift e un gadget care poate părea de speriat chiar și pentru cei care au descoperit internetul de multă vreme și sunt pasionați de tehnologie. Gadgetul livrează imagini tridimensionale în fața ochilor și face ca experiența să fie imersivă. Putem vedea filme, să facem plimbări virtuale sau să ne jucăm ca și cum am fi în cadrul titlului.

Bătrânii cred că este o mască spațială sau, de ce nu, un dispozitiv de luptă împotriva Ebola. De asemenea, unii cred că e o mască pe care ai purta-o în caz de dezastru. Unul dintre bătrâni crede că este un dispozitiv care controlează mintea și doar unul singur știe despre ce e vorba.

Nu e surprinzător că reacția lor este fascinantă, atunci când sunt plimbați printr-un sat din Italia sau se dau printr-un carusel virtual, care recreează senzațiile reale. Unii chiar trebuie să-și scoată Oculus Rift ca să nu li se facă rău, în timp ce inima le bate foarte puternic.

Pentru a vedea ce cred bătrânii despre Oculus Rift, urmăriți videoclipul acesta până la capăt. 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail