Canon lansează C100 Mark II, o nouă cameră Cinema EOS

Canon lansează C100 Mark II, o nouă cameră Cinema EOS

Canon extinde gama de camere Cinema EOS cu modelul C100 Mark II, cea mai nouă cameră video profesională cu senzor Super 35mm, pentru un singur operator.

canon c100 mark ii

Noul EOS C100 Mark II vine cu un pachet semnificativ îmbunătățit, aducând o calitate mai bună a imaginii, flexibilitate creativă, plus operativitate mai ușoară și posibilități de partajare wireless, se arată în comunicatul remis „Playtech“.

EOS C100 Mark II dispune de un senzor Super 35mm de 8,5 megapixeli și procesorul DIGIC DV 4 asigură culorile bogate și o latitudine de expunere vasta, sinonime cu camerele video Cinema EOS, în timp ce intervalul ISO, extins acum între 320 și 102.400, asigură o imagine bună chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Camera video dispune și de un sistem nou de procesare a imaginii, care reduce efectele moiré și aliasing. Modelul EOS C100 Mark II include tehnologia Canon Dual Pixel CMOS AF ca standard, ceea ce permite autofocalizare mai bună și mai rapidă. Ca parte din sistemul EOS, modelul EOS C100 Mark II este deja compatibil cu (și optimizat pentru) renumita gamă Canon de obiective EF interschimbabile și obiective EF cinema 4K.

EOS C100 Mark II dispune de două formate de înregistrare, pentru nevoi diferite de producție. Înregistrarea Dual Format permite operatorului să capteze simultan imagini Full HD în format MP4 (până la 35Mbps) și AVCHD (până la 28 Mbps), cu o frecvență de până la 60p cadre pe secundă. Utilizatorul are alternativa de a înregistra imagini HD și SD pe carduri SD de memorie separate, pentru flexibilitatea fluxului de lucru și o partajare mai facilă. Această plajă de opțiuni extinde și mai mult gama oportunităților creative oferite de modelul EOS C100 Mark II, și face posibilă captarea imaginilor de acțiune, atât slow motion cât și fast motion.

Conectivitatea Wi-Fi integrată – o premieră pentru seria Cinema EOS – asigură o partajare a filmelor mai facilă, datorită posibilității de transfer al fișierelor prin FTP. În situații care cer rezultate rapide, precum reportajele de știri și evenimente, înregistrarea Dual Format permite operatorului să partajeze rapid fișiere SD, de rezoluție mică, direct de pe camera video, păstrând în același timp o copie HD în deplină siguranță.

Citește și:
Etichete: