Trailerul cinematic la Watch Dogs este parca rupt din alta lume [VIDEO]

Pentru ca tot discutam din ce in ce mai mult de console de ultima generatie, vor exista jocuri precum care vor impinge limitele acestora la maxim.

Watch Dogs E3 Ubisoft XBOX PS PC

Este incredibil sa vezi cu ochii tai si sa apreciezi din punct de vedere financiar si practic investitiile pe care unii dezvoltatorii le fac intr-un joc. Deseori auzi ideea de titluri revolutionare care joaca in alta liga, dar rareori ajungi sa observi detalii in cazul unui joc precum Watch Dogs, care nu se compara cu nimic din ce ai fi intalnit pana la acel moment.

Pentru ca E3 este considerat, cel mai important targ de gaming, Ubisoft a lansat cu aceasta ocazie cea mai stridenta dovada cu scopul de a ne convinge de mecanica si povestea noului sau joc. Complet pre-randat si fara secvente in-game, acest trailer este exemplul perfect de scenariu pe care l-am putea intampina in aceasta lume virtuala.

Personal, mi se pare ancorat in cateva concepte pe care le-am vazut detaliate in serialul Person of Interest. In definitiv,  personajul principal, Aiden Pearce, aproape ca putea controla intreaga lume cu ajutorul unui singur smartphone legat la o mare retea de instrumente inteligente. Watch Dogs ar trebui sa apara de sarbatori, anul acesta, pe consolele actuale si de .

Alexandru Puiu
13:00 11.06.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video