Cadouri de Crăciun pentru copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poți face cadou

Cadouri de Crăciun pentru copii: cele mai bune oferte la gadgeturi pe care le poți face cadou

A venit timpul să vă prezentăm acum o listă cu cele mai bune oferite la gadgeturile pe care le puteți face cadou celor mici cu ocazia Crăciunului.

cadouri craciun copii

Crăciunul este probabil cea mai frumoasă perioadă din tot anul pentru un copil și de aceea este foarte important să luați cadouri despre care știți că îl vor face fericit. După ce v-am prezentat liste cu cadouri pentru el și pentru ea, este acum timpul să vă recomandăm câteva idei de cadouri pentru cei mici. Cele zece gadgeturi de mai jos cu siguranță ar face fericit orice copil.

Cadouri de Crăciun – Elicopter US Army Apache Syma

Dacă nu puteți încă să-i cumpărați o dronă celui mic din cauza vârstei acestuia, un elicopter US Army Apache Syma s-ar putea dovedi un înlocuitor pe măsură, fiind dotat cu două elici care îl cor ridica foarte ușor de la pământ. Timpul de zbor ala cestui elicopter este de 5-6 minute și îl puteți controla de la o distanță maximă de 10 metri. Îl puteți găsi aici.

cadouri craciun copii

Cadouri de Crăciun – Mașină cu telecomandă Nikko Optimus Prime

Mașinile cu telecomandă sunt probabil unele dintre cele mai râvnite cadouri de către cei mici. Cu toții am avut o astfel de mașină la un moment dat, iar dacă aceasta este primul model teleghidat pe care i-l faceți cadou copilului, atunci modelul Optimus Prime de la Nikko este cel mai potrivit. Puteți cumpăra această mașină cu telecomandă de aici.

cadouri craciun copii

Cadouri de Crăciun – Nikko Nano SlammR

O astfel de mașină cu telecomandă oricine și-a dorit la un moment-dat. Dacă modelele cu telecomandă obișnuite ar putea avea dificultăți pe anumite terenuri și în fața anumitor obiecte, pentru Nikko Nano SlammR nu există niciun fel de obstacol datorită celei de-a cincea roți. Puteți cumpăra jucăria de aici.

mașina slammr cadouri de crăciun

 

Cadouri de Crăciun – Motocicletă cu telecomandă IMC Max Steel

Poate copilul este un fan al vehiculelor pe două roți și nu al celor pe patru. În acest caz trebuie să vă orientați spre altceva, iar motocicleta cu telecomandă IMC Max Steel este o variantă foarte bună. Jucăria este perfectă pentru orice copii cu vârste mai mari de 3 ani. O puteți achiziționa la ofertă specială de aici.

motocicletă cadouri de crăciun

 

Cadouri de Crăciun – Lego Chima Planorul de gheață

Produsele Lego sunt perfecte pentru orice copil, așa că nu aveam cum să nu le includem în această listă. Lego Chima Planorul de gheață include patru elemente, dintre care două sunt minifigurine. Le puteți găsi aici.

planorul cadouri de crăciun

 

Cadouri de Crăciun – Energy Music Box pentru bicicletă

Pentru copiii pasionați de mersul pe bicicletă, acesta este un cadou perfect. Energy Music Box include un Tuner FM, un cititor de carduri și o lanternă și are un preț relativ scăzut. Un cadou de Crăciun care va putea fi utilizat la adevăratul lui potențial abia peste câteva luni, Energy Music Box poate fi cumpărat de aici.

cadouri craciun copii

 

Cadouri de Crăciun – iPod Shuffle

Un iPod Shuffle este perfect pentru un copil. Extrem de mic, foarte ușor de transportat și cu o capacitate de stocare decentă, iPod Shuffle are un design elegant și vine într-o varietate de culori. Puteți achiziționa un iPod Shuffle de aici.

ipod cadouri de crăciun

 

Cadouri de Crăciun – Nikon COOLPIX S32

Pentru juniorii pasionați de fotografie, Nikon vă pune la dispoziție modelul COOLPIX S32 care este capabil de fotografii foarte bune în aproape orice condiție. Puteți imortaliza cele mai frumoase momente, camera putând să fotografieze chiar și sub apă. O găsiți aici.

nikon cadouri de crăciun

 

Cadouri de Crăciun – Consolă Sony PlayStation 4

Nu avem cum să nu includem un PlayStation 4 pe listele de cadouri de Crăciun. Este mai scump decât majoritatea celorlalte cadouri posibile, dar face parte din ultima generație de console și va rula pentru mult timp de acum încolo. O puteți găsi aici.

Sony PS4

 

Cadouri de Crăciun – Consolă Microsoft Xbox ONE

Dacă, totuși, sunteți fani Xbox, atunci puteți oricând achiziționa un Xbox One. Cea mai nouă consolă a celor de la Microsoft vine fără Kinect, ceea ce este un minus și un plus în același timp. Pe de o parte nu beneficiați de toate posibilitățile pe care vi le oferă Kinect, pe de alta, Xbox va avea performanțe mai bune. Puteți cumpăra consola Xbox One de aici.

xbox