Cadouri de Crăciun pentru ea: cele mai bune oferte la dispozitive pe care le poți face cadou

Cadouri de Crăciun pentru ea: cele mai bune oferte la dispozitive pe care le poți face cadou

După ce ți-am prezentat o listă cu potențiale cadouri pentru el, este acum rândul să îți recomandăm câteva gadget-uri pe care i le poți face ei cadou.

Cadouri de craciun pentru entuziasti

Când vine vorba de cadouri, nu ai cum să dai greș vreodată cu cele mai noi dispozitive, fie că este vorba despre telefoane, tablete, camere foto sau e-book reader-e. eMAG are în această perioadă o listă cu câteva produse ideale pe care i le poți face ei cadou, iar Playtech a selectat pe cele mai interesante 10. Mai jos poți găsi lista noastră cu cele mai potrivite cadouri pentru ea.

Cadouri de Crăciun – Căști Skullcandy Hesh

Skullcandy este una dintre companiile foarte cunoscute când vine vorba de echipamente audio, iar modelul Hesh este ideal pentru orice audiofil. Difuzoarele au un diametru de 50 de milimetri, iar căștile vin cu un cablu de 1,2 metri. Căștile Skullcandy Hesh pot fi găsite aici.

skullcandy cadouri de crăciun

 

Cadouri pentru ea – Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 a fost unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață la momentul la care a fost lansat. Acesta are un ecran Full HD, specificații foarte bune și, în mod caracteristic pentru Samsung, o gamă variantă de funcții. Oricine vrea un telefon cu hardware bun la un preț accesibil ar trebui să ia în considerare Samsung Galaxy S4. Îl poți găsi aici.

galaxy s4 cadouri de crăciun

 

Cadouri de Crăciun – Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy S3 mini încă este unul dintre cele mai comune telefoane de la Samsung , dacă nu chiar cel mai comun pe plan internațional Varianta mini a acestuia are un design elegant și specificații pe măsură, putând să se descurce decent în aproape orice condiție. Poți cumpăra Samsung Galaxy S3 Mini de aici.

Samsung Galaxy S3 Mini cadouri de crăciun

 

Cadouri pentru ea  – Karbonn Titanium S6

Titanium S6 este un telefon foarte interesant de la producătorul indian Karbonn. Telefonul beneficiază de niște specificații foarte bune, fiind dotat cu un procesor quad-core de 1,2 GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor. Ecranul are o diagonală de 5 inci și o rezoluție de 950 x 540 pixeli. Karbonn Titanium S6 poate fi găsit aici.

karbonn cadouri de crăciun

 

Cadouri de Crăciun – iPad Mini

iPad Mini este cu siguranță unul dintre cele mai elegante cadouri de Crăciun pe care le puteți face. Tableta celor de la Apple s-a bucurat de un succes considerabil pe piață nu nu mai din cauza designului foarte frumos, dar și randamentului bun pe care îl dă. O poți găsi aici.

Review-iPad-Mini-alergie-nichel_thumb.jpg

 

Cadouri pentru ea – iPad Air

Dacă o tabletă iPad Mini nu este destul de mare sau performantă pentru gusturile ei, atunci poți oricând opta pentru un iPad Air. Aceasta are o diagonală mai mare a ecranului, o rezoluție mult mai bună și specificații superioare. De asemenea, tableta are o grosime de doar 9,7 milimetri. O poți cumpăra de aici.

Apple iPad Air

 

Cadouri de Crăciun – Kindle Paperwhite

Un Kindle este un cadou potrivită cu orice ocazie, iar modelul Paperwhite ar face fericit pe oricine. Kindle Paperwhite are un ecran tactil de 6 inci, o capacitate de stocare a datelor de 2GB, suport pentru numeroase formate și, tipic dispozitivelor de acest fel, o autonomie a bateriei de invidiat. Îl poți cumpăra de aici.

kindle cadouri de crăciun

 

Cadouri pentru ea- Nikon COOLPIX S2800

Camera foto Nikon COOLPIX S2800 este capabilă de fotografii foarte frumoase și beneficiază de un design foarte frumos. Dimensiunea redusă a acesteia înseamnă că este foarte ușor de transportat în orice condiție. Poți achiziționa aparatul foto Nikon COOLPIX S2800 de aici.

nikon coolpix cadouri de crăciun

 

Cadouri de Crăciun – Laptop Lenovo B50-70

Dacă un laptop este ceea ce ea își dorește în această perioadă, modelul B50-70 de la Lenovo este una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poți face. Laptopul are niște dotări foarte bune care asigură o experiență plăcută indiferent de nivelul de solicitare. Modelul Lenovo B50-70 poate fi găsit aici.

laptop lenovo cadouri de crăciun

 

Cadouri pentru ea- Dell Inspiron 3542

Dacă, totuși, știi că ea își dorește un laptop mai bun, atunci Dell Inspiron 3542 are trebui să fie printre principalele opțiuni. Laptopul are un ecran Intel Core i5 din generația a patra, 4GB RAM, un hard de 1TB și o placă video dedicată Nvidia GeForce 820M de 2GB. Pe lângă acestea, ecranul de 15,6 inci are o rezoluție de 1.366 x 768 de pixeli. Îl poți cumpăra de aici.

laptop dell cadouri de crăciun