Cadouri de Crăciun pentru el: cele mai bune oferte la dispozitive pe care le poți face cadou

Cadouri de Crăciun pentru el: cele mai bune oferte la dispozitive pe care le poți face cadou

Crăciunul aproape a sosit, iar Playtech are lista celor mai interesante dispozitive pe care i le poți face lui cadou în aceste zile.

Top 10 cadouri gadget si tech îndrăzneţe pentru el şi ea
Cadouri gadget si tech îndrăzneţe pentru el şi ea

Moș Nicolae a trecut, dar asta nu înseamnă că perioada cadourilor s-a terminat. Pentru a te ajuta să alegi lui un cadou mai ușor de Crăciun, cei de la eMAG au o listă de produse la reducere perfecte pentru a fi dăruite acum. Am selectat zece dintre acestea, fiecare făcând parte dintre-o categorie diferită, și le-am inclus în articolul acesta.

Cadouri de Crăciun – Ceas Smartwatch LG R

Mulți au spus despre el că este cel mai bun smartwatch la momentul acesta pe piață. Un lucru este clar, totuși: este cu siguranță printre cele mai elegante. Ceasul inteligent LG R este cea mai bună realizare a celor de la LG în materie de smartwatch-uri și beneficiază de Android Wear, sistemul de operare de la Google pentru dispozitive purtabile. Ca specificații, acesta include 512GB RAM, 4GB pentru stocarea datelor, un procesor Snapdragon 400 de 1,2 GHz și o baterie de 410 mAh. Îl găsiți aici. 

lg g watch r

 

Cadouri pentru el – Dronă Syma X4

Cine nu ar vrea o dronă? Quadrocopterul Syma X4 este unul dintre cele mai ”cool” cadouri pe care le puteți dărui. Syma poate fi controlată de la o distanță de maxim 50 de metri pentru 6-8 minute în continuu, iar vârsta minimă pentru a opera acest dispozitiv este de minim 14 ani. O găsiți aici. 

drona syma

 

Cadouri de Crăciun – Televizor Smart 3D LED Samsung 48H6240

Pentru toți cei care vor să dăruiască un televizor în această perioadă, eMAG vă oferă  modelul 48H6240 de la Samsung. Acesta are o diagonală de 121 de centimetri, rezoluție Full HD, iar din punct de vedere la conectivității beneficiază de patru porturi HDMI și 3 porturi USB. Îl găsiți aici.

Samsung

 

Cadouri pentru el – Sony PlayStation 4

Poate sunteți printre cei care au ratat ocazia de cumpăra un Playstation 4 la 1.000 de lei de Back Friday. eMAG încă mai are pe stoc consola PlayStation 4 capabilă să ruleze cele mai performante jocuri ale momentului. Consola Sony PlayStation 4 este dotată cu un  hard de 500GB. Cumpărați consola de aici.

Sony PS4

 

Cadouri de Crăciun – Minisistem audio Sharp DKKP85PH

Minisistemul audio de la Sharp include,de asemenea, și un CD Player și poate fi folosit ca o stație de andocare pentru iPhone. Include chiar și un Tuner FM și un port USB, fiind astfel compatibil cu iPad 2, 3, 4, iPhone 5 și iPod. Luați-l cadou de aici. 

minisistem audio

 

Cadouri pentru el – Call of Duty: Advanced Warfare pentru PlayStation 4

Acel PlayStation 4 nu poate veni singur și ce joc este mai potrivit pentru a fi dat cadou decât Call of Duty: Advanced Warfare? Probabil Grand Theft Auto V dar nu l-am putut găsi, din păcate, în oferta eMAG. Luați Call of Duty de aici. 

call of duty advanced warfare 1

 

Cadouri de Crăciun – Laptop Asus X555LA

Poate un laptop este ceea ce vrei să ăi dăruiești lui și nu știi exact ce să alegi. eMAG are pentru tine modelul X555LA de la Asus. Acesta este dotat cu un procesor Intel Core i3-4010U de 1,7 GHz, 4GB RAM și 500GB pentru stocarea datelor personale. Ecranul laptopului are o dimensiune de 15,6 inci și o rezoluție de 1.366 x 768 de pixeli. Laptopul e ieftin și îl găsiți aici. 

laptop asus cadouri pentru el

 

Cadouri pentru el – Apple iPad Air

Apple iPad Air este o tabletă extrem de subțire dar care oferă nișe performanțe demne de luat în considerare. Ecranul acesteia are o rezoluție de 2.048 x 1.536 de pixeli, lista specificațiilor incluzând, printre altele, 1GB RAM și 16GB capacitate de stocare. Apple iPad Air este dotată cu procesorul A7 al celor de la Apple și o puteți cumpăra de aici.

lansare ipad air 2 ipad mini 3

 

Cadouri de Crăciun –  Samsung Galaxy S5

Nu ai cum să dai greș cu tehnologia atunci când îi iei lui cadou și cu atât mai mult atunci când cadoul este un Samsung Galaxy S5. Cel mai nou telefon de la Samsung din seria Galaxy S este dotat cu specificații de invidiat și reprezintă un cadou ideal în orice situație. Îl găsiți aici. 

samsung galaxy s5 foto razvan baltaretu

 

Cadouri pentru el – SSD Intel de 120GB

Un SSD poate face diferența în ziua de azi când vine vorba de performanță. Acest SSD de la Intel are o capacitate de 120GB și o rată de transfer de 500MB/s și poate fi achiziționat în această perioadă de la eMAG, de aici.

intel ssd