Black Friday 2014 – Catalogul Altex dezvăluie reducerile speciale

Black Friday 2014 - Catalogul Altex dezvăluie reducerile speciale

Black Friday la Altex a început încă de la jumătatea lunii. Totuși, și cu ocazia adevăratei campanii de Black Friday 2014, Altex are o serie de oferte interesante. Playtech a obținut catalogul cu reduceri și vi le spune pe cele mai bune. 

altex black friday cover

UPDATE – Program Black Friday Altex

Cei de la Altex au anunțat programul oficial de Black Friday. Astfel, cumpărătorii vor putea să năvălească în magazine pe 21 noiembrie, de la ora ora 6.00 dimineața.

Cei de la Altex au, de Black Friday, reduceri la o gamă destul de largă de produse. La capitolul televizoare ne-a sărit în ochi un model 4K de la LG. LG 4UB800V are o diagonală de 101 centimetri, iar prețul Smart TV-ului cu rezoluție 4K a ajuns la 1.999 lei, de la 2.999 lei. Cei care vor un televizor full HD pot opta pentru modelul Samsung UE32H5000. Acesta costă acum 999 lei, fiind redus cu 400 lei.

Cei care caută televizoare de Black Friday pot citi articolele noastre despre cel mai bun TV LED sau cel mai bun Smart TV sau cel mai bun televizor 4K. Cu siguranță multe dintre modelele prezentate vor fi la reducere. 

Telefoanele și tabletele au fost și ele reduse. Cele mai multe modele de smartphone-uri din ofertă sunt cele de la Allview, iar modelul X1 Xtreme este probabil cea mai bună alegere. Dacă vreți o tabletă, orientați-vă către Samsung Galaxy Tab 4 de 7 inch.

Când vine vorba de accesorii și periferice, la Altex, de Black Friday, puteți găsi o pereche de căști HI-Fi Philips, care acum costă numai 49,9 lei, fiind reduse cu 50%. Cei care își caută un router pot opta pentru modelul Asus N300, care acum costă 69,9 lei.

Vă lăsăm să descoperiți toate reducerile Altex de Black Friday în catalogul de mai jos.

Catalog Black Friday Altex

Catalog Altex Black Friday 2014

Citește și:
Etichete: