Cel mai bun televizor 4K – cum alegi TV-ul perfect pentru imaginea perfectă

, 01 Noi, 20:30

Televizoarele Ultra High Defintion, sau 4K, au devenit foarte populare anul acesta. Majoritatea producătorilor se laudă cu astfel de dispozitive, iar noi vom încerca să vă ajutăm să alegeți cel mai bun televizor 4K.

Cel mai bun televizor 4K

Televizoarele 4K au o rezoluție standard de 3840×2160, de patru ori mai mare decât cea a televizoarelor Full HD. Această rezoluție ridicată asigură o claritate foarte mare a imaginii și utilizatorii se pot bucura de conținut spectaculos.

Totuși, cum alegi cel mai bun televizor 4K? Probabil cel mai important aspect este prețul. Având în vedere că această tehnologie este relativ nouă, prețul acestor dispozitive este mai crescut decât cel al televizoarelor obișnuite.

Cei de la Flanco au o serie de reduceri substanțiale la televizoare, așa că am aruncat un ochi pe site-ul lor.

Cel mai bun televizor 4K sub 5.000 lei

Philips 40PUS6809/12 este cel mai ieftin televizor 4K din această listă. Dacă ai un buget limitat, ar putea fi cel mai bun televizor 4K pentru tine. Televizorul este inteligent și are funcție 3D, dar diagonala este numai 102 cm. Îl puteți cumpăra de aici, pentru un preț de aproximativ 3.000 lei.

Cel mai bun televizor 4K

Philips 50PUS6809/12 este încă un model de luat în seamă de către cei care caută un TV 4K mai ieftin. Are exact aceleași caracteristici ca și televizorul de mai sus, însă beneficiază de o diagonală mai mare, de 127 cm. Îl găsiți aici.

Cel mai bun televizor 4K

LG 49UB850V este un televizor 4K pentru cei care vor să se bucure la maximum de funcționalitățile oferite de un smart TV. Rulează excelentul sistem de operare WebOS, are o diagonală de 124 de centimetri, însă utilizează tehnologie 3D pasivă, mai slabă decât cea oferită de modelele Philips. Televizorul poate fi cumpărat de aici.

Cel mai bun televizor 4K

 

Cel mai bun televizor 4K sub 10.000 lei

Samsung UE55HU6900 este un televizor 4K pentru cei care își doresc, mai presus de tot, o calitate excepțională a imaginii. Este, probabil, cel mai bun televizor 4K pentru cei care vor detalii și culori perfecte pentru un preț de aproximativ 6.000 lei. TV-ul este inteligent, însă nu oferă posibilitatea de vizionare a conținutul în 3D. Are o diagonală de 139 cm și poate fi cumpărat de aici.

Cel mai bun televizor 4K

Sony KD55X8505B este un model mai de vârf. Dispune de o multitudine de tehnologii care îmunătățesc calitatea imaginii, dar și calitatea sunetului. Televizorul este inteligent, și transformă pasiv conținutul 2D în conținut 3D. Dispune și de conectivitate NFC, pentru schimb rapid de informații cu smartphone-ul și îl puteți cumpăra de aici.

Cel mai bun televizor 4K

Samsung 55HU7100 este primul televizor 4K curbat din această listă. Are diagonală de 138 de centimetri, iar curbura display-ului asigură o experiență mult mai imersivă. TV-ul este și inteligent, însă nu și 3D. Îl găsiți aici.

Cel mai bun televizor 4K

Cel mai bun televizor 4K peste 1.000 lei

Philips 55PUS8809/12 este un televizor cu totul și cu totul impresionant. În primul rând, are o diagonală de 140 de centimetri, este inteligent și 3D. În al doilea rând rulează sistemul de operare Android, oferind acces la o colecție imensă de aplicații, și este dotat și cu tehnologia Ambilight care extinde conținutul de pe ecran pe peretele din spate, cu ajutorul unor LED-uri, oferind o experiență unică. Televizorul poate fi cumpărat de aici.

Cel mai bun televizor 4K

Sony KD65X9005B are o diagonală de 164 de centimetri, este inteligent și 3D. Beneficiază de toate caractersiticile modelului anterior de la Sony, însă dispune de un sistem de sunet îmbunătățit semnificativ. Îl puteți cumpăra aici.

 

Cel mai bun televizor 4KSamsung UE65HU8500 este cel mai scump televizor din această listă, dar nu cel mai scump din piață. Are un display 4K curbat, cu diagonală de 164 cm, este inteligent și 3D. Este cel mai bun televizor pentru cei care vor să-și transforme sufrageria într-un adevărat cinematograf și poate fi cumpărat de aici.

Cel mai bun televizor 4K

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

In momentul cand toate link-urile sunt prin profitshare.ro, articolul devine irelevant. Daca stateai sa compari treturile si pe urma sa vorbesti de cel mai bun 4k sub pretul de XXXX da, era ok. Dar cand foamea e mare, articolul nu mai e informativ ci comercial si de promovare a unui vanzator. Degeaba, tot go4it.ro ramane baza.

Răzvan Băltărețu

Bună ziua, domnule nick.

Acest articol ar fi fost irelevant dacă v-am fi recomandat doar produsele unei singure companii. N-am făcut asta. Am alcătuit un top al celor mai bune produse (televizoare 4K) și v-am indicat printr-un link de unde ați putea cumpăra ceea ce doriți. Ați putea cumpăra, atenție!, nu înseamnă că o veți și face.

Vă mulțumim pentru interes și vă dorim lectură plăcută pe go4it.ro și informare utilă. Când veți dori să achizionați un TV 4K, o tabletă cu Android sau cel mai bun smartphone, vă așteptăm pe playtech.ro, vom avea mereu astfel de topuri utile.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail