Tot ce trebuie să știi despre Black Friday la eMAG

Tot ce trebuie să știi despre Black Friday la eMAG

Black Friday la eMAG este probabil cel mai așteptat eveniment al sezonului reducerilor. Cel mai mare magazin online din țară promite promoții la zeci de mii de produse, cu ocazia Black Friday 2014.

Black Friday eMAG
Nu mai este un secret pentru nimeni că eMAG organizează campania de Black Friday 2014. Cel mai mare retailer online de la noi este și primul comerciant care a adus conceptul în România, în anul 2011.

De atunci și până acum s-au schimbat multe lucruri, toate în bine și, fără doar și poate, eMAG de Black Friday va fi cel mai accesat site din online-ul românesc.

Înainte de a vorbi despre promoțiile eMAG pentru Black Friday 2014, merită menționate câteva detalii despre campaniile din anii precedenți.

După cum spuneam și mai sus, Black Friday, sărbătoarea reducerilor, a fost importată de eMAG, în România, în 2011. Atunci, reducerile au început dimineața devreme, iar acum ne așteptăm ca startul să fie dat tot dimineața, chiar dacă nu avem ora exactă.

eMAG a anunțat încă de la finalul lunii trecute faptul că va da startul reducerilor de Black Friday 2014 pe data de 21 noiembrie și deja se cunosc foarte multe informații legate de promoțiile care vor fi disponibile.

Black Friday 2014 eMAG – Oferta celui mai mare magazin online

În evenimentul de shopping al anului, reducerile vor fi aplicate la 450.000 de produse incluse în cea mai diversificată gamă din istoria retailerului online. Astfel, de Black Friday 2014, vor fi la ofertă produse IT, telefoane mobile, aparate foto, electrocasnice și climatizare, produse de îngrijire personală și cosmetice, cărţi, jucării, produse pentru casă şi grădină, auto, articole sportive. Magazinul online estimează reduceri de până la 75%.

Playtech a obținut și prețurile unor produse care vor fi la super-ofertă. De exemplu, cei care vor intra pe site-ul eMAG în dimineața zilei de 21 noiembrie, vor putea cumpăra un laptop cu ecran de 15,6 inch și procesor Intel la preț de 499 lei, o tabletă Samsung la 349 lei, dar și un SSD Intel, la 199 lei.

Black Friday 2014 eMAG – Pregătiri pentru sărbătoarea reducerilor

eMAG estimează vânzări în valoare totală de 150 de milioane de lei pe parcursul întregii zile de Black Friday. „În spatele acestui eveniment sunt peste 1.000 de oameni, peste 200 de furnizori și investiții mari în infrastructura logistică și IT”, explică Iulian Stanciu, director general eMAG.

Pentru pregătirea Black Friday 2014, eMAG a investit 5 milioane lei în servere şi 2 milioane de lei în platforma online. În depozit, produsele din oferta Black Friday ocupă 10.000 de metri pătrați, iar 240 de oameni vor lucra 24h din 24h pentru a pregăti comenzile. Pentru livrarea produselor, eMAG a încheiat parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD și TNT pentru un flux de livrare de 150 de camioane/zi, astfel încât livrările să fie finalizate în decurs de 6 zile.

Cei care vizitează eMAG de Black Friday 2014 vor avea acces și la o serie de avantaje, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garanția Plus și Deschiderea coletului la livrare.

Citește totul despre Black Friday 2014 și găsește cele mai mici prețuri în rubrica noastră specială de aici 

 

Citește și:
Etichete: