Black Friday 2014 la Quick Mobile – lista cu produse reduse

Black Friday 2014 la Quick Mobile - lista cu produse reduse

Magazinul online Quick Mobile organiează și el Black Friday 2014 și va avea reduceri seminificative la smartphone-uri și tablete. Oferta Quick Mobile de Black Friday 2014 începe pe 21 noiembrie și ține până pe 24 noiembrie. 

black friday quick mobile

Oferta de Quick Mobile de Black Friday va fi disponibilă atât în magazinul online cât și în cele 14 showroom-uri din toată țara și va include, în total, peste 2.000 de produse. Reducerile sunt aplicate la toate categoriile de produse și pornesc de la 10%, pentru telefoane mobile, tablete și branduri de lux, și pot ajunge până la 25% pentru gadget-uri și chiar 50%, în cazul accesoriilor. 

Și în acest an dorim să oferim clienților noștri reduceri substanțiale și o experiență de shopping similară cu cea întâlnită la marii retaileri internaționali. Pentru ca ediția Black Friday din acest an să decurgă fără probleme, echipa QuickMobile a beneficiat de training-uri în Statele Unite, am derulat importante investiții în infrastructură, dar – mai ales – am suplimentat stocurile la toate categoriile de produse”, a declarat Tudor Țiboc, director general QuickMobile.

Pentru ediția din acest an a Black Friday, reprezentantul QuickMobile estimează un trafic pe site de peste 1 milion de vizitatori, dublu comparativ cu numărul înregistrat la ediția precedentă.

Oferte Black Friday 2014 Quick Mobile

Printre produsele incluse în oferta Quick Mobile de Black Friday 2014 se numără telefonul Samsung Galaxy Alpha 32GB LTE 4G, disponibil la prețul de 1.999,9 lei, redus de la 2.399,9 lei și Tableta LG G Pad wifi de 8.3″, disponibilă la 699,9 lei, preț redus de la 1.199,9 lei. Vedeta campaniei este însă tableta iPad Air 64GB wifi, cu un preț redus de la 2.999,9 lei la doar 1.999,9 lei.

De asemenea, există anumite produse în campanie care sunt reduse cu până la 50%, cum este cazul căștilor audio Beats sau a bateriilor externe Mophie, sub formă de husă, care pe lângă o autonomie mai mare a smartphone-urilor, asigură și un spațiu de stocare suplimentar, de 32GB.

Oferta de Black Friday va fi activă pe site începând cu 21 noiembrie, ora 00:01, și se va termina luni, 24 noiembrie, ora 10:00, în toată această perioadă ofertele fiind valabile și în cele 14 showroom-uri din toată țara.

De asemenea, la achiziția unui produs, clienții au posibilitatea de a opta pentruGaranțiile Express, servicii premium ce asigură un termen de soluționare a intervențiilor de maxim 5 zile și o garanție extinsă a produselor, de până la 4 ani. Cu ocazia campaniei Black Friday, aceste servicii premium sunt disponibile la un preț redus cu 70%, indiferent de produsul achiziționat.

Totul despre Black Friday 2014: „Playtech“ adună toate informațiile despre Vinerea Neagră aiciAici ai istoria acestei zile a reducerilor, iar aici ai o explicație de ce se măresc prețurile înainte de Black Friday.

 

Citește și: