Încălzire înainte de Black Friday: evoMAG anunță reduceri înainte de Vinerea neagră 2014

Încălzire înainte de Black Friday: evoMAG anunță reduceri înainte de Vinerea neagră 2014

evoMAG ne informează că face încălzirea pentru Black Friday şi anunţă cinci zile de reduceri dedicate sărbătorii de Halloween.

evomag black friday

Sub numele „evoHalloween“, magazinul online le promite clienților reduceri de până la 60% la produsele sale. Reducerile ca de Black Friday sunt valabile în perioada 27 și 31 octombrie, iar toţi clienţii care vor comanda în acest interval vor intra automat într-un concurs unde pot câştiga un iPhone 6 şi unul dintre cele 4 vouchere de 1.000 de lei, se arată în comunicatul remis „Playtech“.

„Sunt destul de mulţi clieţi care în această perioadă amână să cumpere ceea ce-şi doresc mizând pe faptul că vor face o achiziţie la un preţ mai bun de Black Friday. Noi acum avem preţuri bune la multe produse care nu vor face obiectul reducerilor de Black Friday“, a declarat Mihai Pătraşcu, director executiv evoMAG.

În această săptămână, clienții evoMAG vor putea cumpăra la reducere telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, imprimante, multifuncționale, roboți de bucătărie, aspiratoare, produse de îngrijire personală și multe altele. Spre exemplu, cei interesaţi pot achiziţiona sisteme PC cu reduceri de peste 60%, monitoare Dell cu 29% mai ieftine, routere cu 34% mai ieftine sau electrocasnice şi produse de îngrijire personală cu 40% reducere.

Produsele vin la pachet cu beneficii precum transportul gratuit în Bucureşti pentru comenzile mai mari de 99 lei şi în ţară pentru comenzile mai mari de 299 lei. În plus, clienţii au posibilitatea să plătească în rate fără dobândă pentru produsele achiziţionate.

Idei de achiziții: dacă vrei un telefon dual-sim, avem o listă pregătită. Pentru laptopuri ai aici unele dintre cele mai performante, iar cele mai bune smartphone-uri de cumpărat sunt aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: