Telekom Romania va participa la Black Friday 2014

Telekom Romania va participa la Black Friday 2014

Black Friday 2014, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, aduce oferte avantajoase și în magazinele Telekom și ale partenerilor. Operatorul român și-a anunțat participarea la sărbătoarea reducerilor, se arată într-un comunicat remis Playtech. 

ihone 6 si 6 plus lansate Telekom Romania

Cei de la Telekom vor da startul la Vinerea Neagră în data de 21 noiembrie. Beneficiile pentru utilizatori includ comunicare nelimitată, precum și o diversitate de telefoane, tablete și accesorii cu discount de până la 70%, disponibile în perioada 21 – 23 noiembrie.

Clienții Telekom Romania Communications care aleg să își achiziționeze un pachet 3P (televiziune, Internet și telefonie fixă) vor primi un voucher ce oferă reducere pentru achiziționarea unei tablete. Abonații ce vor opta pentru o ofertă integrată (televiziune, Internet, telefonie fixă și mobilă) vor beneficia de un voucher pentru achiziționarea unui televizor. Oferta este valabilă în magazinele proprii Telekom și ale partenerilor sau accesând Telekom.ro.

 Mai mult, Black Friday 2014 este cea mai bună  ocazie pentru clienți de a-și înlocui dispozitivele și electrocasnicele cu unele noi, la un preț avantajos. Peste 400 de accesorii pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere foto, televizoare sau diferite electrocasnice sunt disponibile pe Germanos.ro și Clickshop.ro cu reduceri de până la 70%. Fiecare comandă efectuată pe website-urile mai sus menționate va fi însoțită de o Cartelă Telekom.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: