21 nov. 2014 | 07:03

Black Friday 2014 – eMAG și reducerile pentru gameri

ACTUALITATE
Black Friday 2014 - eMAG și reducerile pentru gameri

Black Friday la eMAG nu înseamnă numai laptopuri și tablete. Cel mai mare retailer online oferă și reduceri pentru pasionații de jocuri.

Sony PlayStation 4

În oferta eMAG de Black Friday am observat o serie de reduceri foarte mari la produse din categoria ”Gaming”.

Consola Playstation 4 este vedeta eMAG de Black Friday 2014. Consola de jocuri de ultimă generație a primit o tăiere de preț serioasă. Mai exact, jucăria celor de la Sony poate fi cumpărată acum la prețul de 999 lei. O găsiți aici. 

Cei care au un buget mai limitat se pot orienta și către consola Playstation 3. Cu toate că aceasta a fost lansată în urmă cu foarte mult timp, încă mai are suficientă putere de procesare pentru a face față jocurilor actuale, iar prețul de 699 lei este unul foarte bun. Cumpărați-o de aici.

Dacă nu sunteți fani Playstation, puteți opta pentru un Xbox 360. Pachetul vândut de eMAG de Black Friday 2014 conține consola în sine, un controler, senzorul Kinect și jocul Forza Horion. O puteți cumpăra de aici, la prețul de 999 lei.

Black Friday 2014 la eMAG este un prilej bun pentru a vă îmbogăți și colecția de jocuri. Numeroase titluri din toate categoriile (pentru console, pentru PC) au fost reduse și au prețuri speciale.